PlayStation 5: Σύγκριση στο μέγεθος με τις άλλες κονσόλες

Επίσημα πλέον η Sony παρουσίασε προχθές το βράδυ τον σχεδιασμό του PlayStation 5 το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2020. Όπως συνέβη και με το Xbox Series X έτσι και σε αυτήν την περίπτωση πολλοί αναρωτήθηκαν πόσο μεγάλο είναι το PlayStation 5 και τι χώρο θα πιάνει στο γραφείο ή το έπιπλο της τηλεόρασης.

Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση ήρθε γρήγορα και ίσως τα αποτελέσματα να μην ικανοποιήσουν τους πάντες. Πιο συγκεκριμένα, το PS5 της Sony είναι η μεγαλύτερη κονσόλα που θα υπάρχει στην αγορά μετά την κυκλοφορία της. Όπως μπορούμε να δούμε και στην παρακάτω φωτογραφία, το PS5 είναι μεγαλύτερο από κάθε άλλη κονσόλα της Sony καθώς και από όλες τις Xbox κονσόλες της Microsoft.

Το απλό PS4 είναι η μικρότερη κονσόλα της Sony στην αγορά και ακολουθεί PS3 Slim και PS4 Pro οι οποίες έχουν το ίδιο μέγεθος. Αμέσως μετά έρχεται το PS3 και ακολουθεί η ολοκαίνουργια κονσόλα PS5. Από την άλλη μεριά τώρα το Xbox 360 Slim είναι το μικρότερο, ακολουθεί Xbox 360, Xbox One X και Xbox Series X. Το πρώτο Xbox One είναι η μεγαλύτερη κονσόλα από την πλευρά της Microsoft αλλά και σε αυτήν την περίπτωση το PS5 είναι σημαντικά μεγαλύτερο.

Πηγή

PlayStation 5: Σύγκριση στο μέγεθος με τις άλλες κονσόλεςTechblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης