Samsung Galaxy S20 Lite: Θα έρθει με OneUI 2.5 και Snapdragon 865

Samsung Galaxy Note 10 lite, Galaxy S10 lite

Σε μία αμφιλεγόμενη κίνηση, η Samsung κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους τα Galaxy S10 Lite (review) και Galaxy Note 10 Lite. Οι συσκευές είχαν αρκετά κοινά με τις ναυαρχίδες της εταιρείας, όπως ο επεξεργαστής, αλλά και αρκετές διαφορές, όπως η χρήση πλαστικού αντί γυαλιού και αλουμινίου, ώστε να κυκλοφορήσουν σε πιο προσιτές τιμές.

Το περίεργο στην κυκλοφορία των συσκευών είναι το πότε κυκλοφόρησαν, καθώς το 2020 ήδη είχε μπει και αναμενόταν λίγες μέρες αργότερα η αποκάλυψη της σειράς S20. Η Samsung φαίνεται να θέλει να αποφύγει το ίδιο λάθος, κυκλοφορόντας τη Lite έκδοση της σειράς S20 την ίδια χρονιά με τα υπόλοιπα μοντέλα, ώστε να μην απαξιωθεί τόσο γρήγορα η συσκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας SamMobile η εταιρεία έχει ήδη ετοιμάσει το επερχόμενο μοντέλο Galaxy S20 Lite, με την κυκλοφορία του μάλιστα να αναμένεται μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του 2020. Η συσκευή θα έρθει με προεγκατεστημένη την έκδοση 2.5 του skin One UI 2.5, ενώ στο εσωτερικό της θα βρίσκεται ο επεξεργαστής Snapdragon 865.

Τα δύο μοντέλα που αναμένονται, έχουν τους κωδικούς SM-G780 και SM-G781, με το δεύτερο να έρχεται με υποστήριξη δικτύων 5G ενώ το πρώτο θα κυκλοφορήσει και χωρίς 5G, ανάλογα την αγορά. Τέλος, το Galaxy S20 Lite αναμένεται να έχει τουλάχιστον 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, χωρίς να γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες αυτή τη στιγμή.

Πηγή

Samsung Galaxy S20 Lite: Θα έρθει με OneUI 2.5 και Snapdragon 865Techblog.gr

Κώστας Λεοντιάδης