Ώρες αγωνίας για την 10χρονη Μαρκέλλα-Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση της Αντριάννας Μ.

Ώρες αγωνίας για την 10χρονη Μαρκέλλα-Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση της Αντριάννας Μ.

Ώρες αγωνίας για την 10χρονη Μαρκέλλα, από την Τούμπα Θεσσαλονίκης. Τα ίχνη του κοριτσιού χάθηκαν όταν γυρνούσε σπίτι από το σχολείο της, και σύμφωνα με τη μητέρα της, μια άγνωστη γυναίκα προσέγγισε την κόρη της, λίγα μέτρα μακριά από το σχολείο. Την ίδια ώρα αίσιο τέλος στην περιπέτεια της Αντριάννας Μ. 14 ετών. Σύμφωνα με ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» η έφηβη  βρέθηκε στην περιοχή του Παγκρατίου χάρη στην παρατηρητικότητα αστυνομικού από την ομάδα ΔΙΑΣ, ο οποίος βρισκόταν σε υπηρεσία. Η Αντριάννα Μ. είναι καλά στην υγεία της.

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές για την εξαφάνιση της 10χρονης Μαρκέλλας Βεράμη, από την Τούμπα Θεσσαλονίκης. Στις έρευνες συμμετέχουν και εθελοντές.Τα ίχνη του παιδιού χάθηκαν λίγα μέτρα από το σχολείο και σύμφωνα με τη μητέρα το παιδί προσέγγισε μια άγνωστη γυναίκα.

Την εξαφάνισή της γνωστοποίησε  και το «Χαμόγελο του Παιδιού». Η 10χρονη έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,50 και 46 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο κολάν, καφέ κοντομάνικη μπλούζα, μαύρα παπούτσια και είχε μαζί της γαλάζια σχολική τσάντα με λουλούδια.

Ρεπορτάζ: Λία Χριστάρα

www.ert.gr

ertweb
image}

Αφήστε μια απάντηση