Δυτική Ελλάδα:Υγειονομικό υλικό στον «Άγιο Στέφανο» από την Περιφέρεια

Δυτική Ελλάδα:Υγειονομικό υλικό στον «Άγιο Στέφανο» από την Περιφέρεια

Υγειονομικό υλικό προσέφερε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο σωφρονιστικό κατάστημα της Πάτρας στον Άγιο Στέφανο .Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδα Τάκης Παπαδόπουλος και ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει η Περιφέρεια εξασφάλισαν είδη ατομικής προστασίας (γάντια, μάσκες, αντισηπτικά), κατανοώντας τις αυξημένες ανάγκες και θωρακίζοντας τους εργαζόμενους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Μετά τον Ιατρικό και Οδοντιατρικό Σύλλογο Αχαΐας αλλά και την ενίσχυση συλλόγων και φορέων χθες διατέθηκε υλικό με είδη ατομικής προστασίας στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και στο προσωπικό της εξωτερικής φρουράς του «Αγίου Στεφάνου».

Ο διευθυντής της Φυλακής Πατρών Χάρης Ζαννίδης ευχαρίστησε τους κ.κ. Μπονάνο και Παπαδόπουλο για την πρωτοβουλία. Οι δυο τους μάλιστα συναντήθηκαν με εκπροσώπους των σωματείων των εργαζομένων στις φυλακές, όπου ενημερώθηκαν για τις προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά για την θωράκιση των κρατουμένων σε όλα τα επίπεδα.

Ειρήνη Μαραγκού

www.ert.gr

Ειρήνη Μαραγκού
image}

Αφήστε μια απάντηση