Έρχεται iPad Air με UD Touch ID, ARM MacBook 12 ιντσών και game controller;

iPad Apple

Ένας λογαριασμός στο Twitter, ο οποίος στο παρελθόν έχει αναφερθεί με ακρίβεια στην Apple και θα προϊόντα που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει, τον τελευταίο μήνα αποκαλύπτει τα σχέδια της εταιρίας για το 2020.

Ο πιο ακριβής Apple leaker που υπήρξε ποτέ

Μερικά από τα προϊόντα που παραθέτει ο χρήστης δεν τα έχουμε ακούσει ποτέ, ή τουλάχιστον δεν έχουν κυκλοφορήσει και ιδιαίτερα πολλές φήμες για αυτά. Μερικά παραδείγματα είναι το iPad Air με το under-display Touch ID και το Apple gaming controller.

Στις 12 Μαρτίου, ο χρήστης είχε αναφέρει ότι η Apple ετοιμάζει headphones με το όνομα “AirPods X“, κάτι που επιβεβαίωσε με δικό του σχόλιο ο γνωστός leaker Jon Prosser, στις 7 Απριλίου.

Επιπλέον, ο χρήστης ισχυρίζεται ότι η Apple ετοιμάζει τα τρίτης γενιάς AirPods, μία ανανεωμένη έκδοση του MacBook Pro 13, νέα iMac μοντέλα, ένα οικονομικό iPad με A12 Bionic, μία μικρή έκδοση του HomePod, νέα Apple TV, και ένα μικρό wireless charging pad για μικρές συσκευές.

Ο ίδιος λογαριασμός αναφέρει ότι τα iPhone 12 θα έχουν τον A14, θα υποστηρίζουν 5G, το notch τους θα είναι μικρότερο, θα υποστηρίζουν ProMotion refresh rate μέχρι 120Hz, και κάποιο από τα μοντέλα θα κυκλοφορήσει στο νέο χρώμα “Navy Blue”. Ενώ τις τελευταίες εβδομάδες έχει αναφέρει ότι τόσο η παραγωγή των A14 όσο και κάποιων iMac μοντέλων παρουσιάζουν καθυστερήσεις.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι ο συγκεκριμένος χρήστης είχε αποκαλύψει κάποια στοιχεία του iPhone SE 2020 πριν καν τα αναφέρει οποιοσδήποτε leaker. Για παράδειγμα, ο χρήστης γνώριζε ότι το νέο οικονομικό Apple smartphone θα κυκλοφορήσει την δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου σε τρεις παραλλαγές αποθηκευτικού χώρου. Επίσης, είχε πει ότι τα νέα iPad Pro θα κυκλοφορούσαν την τρίτη εβδομάδα του Μαρτίου.

Πρόκειται για τις πιο ακριβείς αναφορές που έχουμε δει τους τελευταίους μήνες. Ο χρήστης δεν αναφέρει ποτέ γενικές προβλέψεις όπως την κυκλοφορία κάποιας συσκευής μέσα στον Χ μήνα. Πάντα δηλώνει ακριβή ή σχετικά ακριβή στοιχεία, όπως την τάδε εβδομάδα του συγκεκριμένου μήνα, ή ακόμη και ημέρες καθώς είχε αποκαλύψει με ακρίβεια την ημέρα διάθεσης του iOS 13.4.

Πηγή

Έρχεται iPad Air με UD Touch ID, ARM MacBook 12 ιντσών και game controller;Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος