Ο Ν. Σοφιανός: Να μην πληρώσει ο λαός την κρίση (video)

Ο Ν. Σοφιανός:  Να μην πληρώσει ο λαός την κρίση (video)

Αυτή την περίοδο δεν βάλαμε σιωπητήριο, ο πολιτικός αγώνας συνεχίζεται. Από τη μία πως ο λαός να προστατεύσει την υγεία του, αλλά να μην γίνει και θύμα μια γενικότερης αποσάθρωσης των εργασιακών σχέσεων, είπε ο Νίκος Σοφιανός μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Το ΚΚΕ, δεν είπε ότι θα λογαριαστούμε μετά αλλά να μείνουμε δυνατοί, για να απαιτήσουμε και να διεκδικήσουμε. Και αυτό υπηρετεί το ΚΚΕ ζητώντας μέτρα προστασίας της υγείας και των εργαζομένων, είπε.

Σημείωσε ότι την επόμενη μέρα της πανδημίας πρέπει να απαιτηθεί να παρθεί πίσω όλο το πλαίσιο των ΠΝΠ που έκανε πιο ζούγκλα τα εργασιακά και οι εργαζόμενοι να αγωνιστούν για τα σύγχρονα δικαιώματά τους.

“Ζητάμε ανάσες για όλους όσους πλήττονται. Στο κρίσιμο ερώτημα ποιος θα πληρώσει, απαντάμε όχι ο λαός, Θα πληρώσει το κεφάλαιο, θα πληρώσει η εργοδοσία, θα πληρώσουν όλοι αυτοί που προπαγάνδιζαν μια ανάπτυξη “δίκαιη”, “πράσινη” ή πως την ονόμαζαν και οι προηγούμενοι κυβερνώντες και οι σημερινοί και τις συνέπειες αυτής της ανάπτυξης θέλουν να πληρώσει ο εργαζόμενος λαός” είπε ο κ. Σοφιανός.

Πηγή ΕΡΤ

www.ert.gr

Κων/να Βαλαούρα
image}

Αφήστε μια απάντηση