OnePlus 8 Pro: Επίσημα με οθόνη AMOLED και ρυθμό ανανέωσης 120Hz

Η OnePlus μόλις παρουσίασε μέσα από το κανάλι της στο YouTube το νέο flagship smartphone το οποίο ακούει στο όνομα OnePlus 8 Pro και το οποίο φέρνει νέα χαρακτηριστικά τα οποία υπόσχονται να βελτιώσουν την εμπειρία των χρηστών. Μαζί με το OnePlus 8 Pro ανακοινώθηκε και το απλό OnePlus 8.Ας μην τα πολυλογούμε όμως πάμε αμέσως στην παρουσίαση του smartphone.

Χαρακτηριστικά

Το OnePlus 8 Pro φιλοξενεί οθόνη 6.78 ιντσών τύπου Fluid AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και ανάλυση 3.168 x 1.440 pixels με την μέγιστη φωτεινότητα να φτάνει τα 1300 nits. Το front panel έχει μία μικρή αλλαγή και αντί για όλο οθόνη φιλοξενεί μία κάμερα η οποία κρύβεται στο punch-hole της πάνω αριστερά γωνίας.

Εσωτερικά υπάρχει ο Snapdrgon 865 ο οποίος υποστηρίζει το 5G και συνδυάζεται με μνήμη RAM η οποία ξεκινάει από τα 8GB και φτάνει έως και τα 12GB ενώ ο αποθηκευτικός χώρος ξεκινάει από τα 128GB και φτάνει έως και τα 256GB.

Στον τομέα της κάμερας υπάρχουν τέσσερις κάμερες εκ των οποίων οι δύο είναι 48MP. Πιο συγκεκριμένα, η μία είναι κύρια και έχει f/1.7 και υποστηρίζεται από OIS ενώ η άλλη είναι ultrawide και έχει f/2.2. Οι άλλες δύο κάμερες είναι 8MP telephoto με 3x optical zoom και OIS καθώς και 5MP color filter. Η front facing κάμερα ανέρχεται στα 16MP.

Το τηλέφωνο υποστηρίζει 30W fast charge και 30W fast wireless charge ώστε να φορτίζεται γρήγορα η μπαταρία των 4.510mAh. Τέλος, το τηλέφωνο υποστηρίζει Wi-Fi 6, έχει πιστοποίηση IP68 και θα κυκλοφορήσει στα χρώματα Black Onyx, Ultramarine Blue και Glacial Green.

OnePlus 8 Pro: Επίσημα με οθόνη AMOLED και ρυθμό ανανέωσης 120HzTechblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης