AKG N400: Ο αντίπαλος των Galaxy Buds+ ήρθε από τη Samsung

AKG N400: Ο αντίπαλος των Galaxy Buds+ ήρθε από τη Samsung

Λίγο νωρίτερα μέσα στο έτος η Samsung ανακοίνωσε την κυκλοφορία των Samsung Galaxy Buds+, τα οποία ναι μεν ήταν αναβάθμιση σε σχέση με το αρχικό μοντέλο της σειράς, ωστόσο έλειπαν στοιχεία που θα το έκαναν το απόλυτο True Wireless Earbud.

Σήμερα η Samsung ανακοίνωσε τα νέα της ακουστικά, τα AKG N400 (την AKG έχει εξαγοράσει η Samsung). Το πρώτο πράγμα που τα διαφοροποιεί από τα Galaxy Buds+ είναι η αντοχή τους στο νερό, έχοντας IPX7, δηλαδή αντοχή σε γλυκό νερό έως 1 μέτρο για μέχρι και 30 λεπτά. Αυτό αυτομάτως τα κάνει πολύ καλύτερη λύση για τους αθλητές, αφού ιδρώτας και νερό της βροχής δεν πρόκειται να τα επηρεάσει.

AKG N400: Ο αντίπαλος των Galaxy Buds+ ήρθε από τη Samsung

Ένα ακόμα βασικό στοιχείο που έλειπε από τα Galaxy Buds+ ήταν η ενεργή μείωση θορύβου, κάτι που προσφέρουν τα N400. Το ποσοστό της μείωσης του θορύβου μπορεί να ελεγχθεί μέσω της εφαρμογής. Επίσης, μέσω της τεχνολογίας Beamforming τα AKG N400 είναι σε θέση να απομονώνουν τον ήχο της φωνής σας από τους εξωτερικούς ήχους, για καλύτερο αποτέλεσμα στη διάρκεια των κλήσεων.

Αυτή τη στιγμή τα AKG N400 φαίνεται να είναι διαθέσιμα μόνο μέσω της ιστοσελίδας της Samsung στην Κορέα. Έκπληξη αποτελεί και η τιμή τους, η οποία ανέρχεται περίπου στα 190 ευρώ, πολύ κοντά δηλαδή στην τιμή των Galaxy Buds+.

Τα AKG N400 είναι διαθέσιμα σε Black, Silver και Navy, ενώ παραμένει άγνωστο προς το παρόν πότε και ποιες χρωματικές επιλογές θα δούμε στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Πηγή

AKG N400: Ο αντίπαλος των Galaxy Buds+ ήρθε από τη SamsungTechblog.gr

Κώστας Βλαχάκης