Poco F2: Όχι δεν θα είναι rebrand του Redmi K30 Pro

Οι Xiaomi και Huawei έχουν υιοθετήσει την τακτική να κυκλοφορούν τα smartphones τους με διαφορετικά ονόματα, ή και διαφορετικά brand, ανάλογα την αγορά. Φήμες ήθελαν λοιπόν τη Xiaomi να κυκλοφορεί το Redmi K30 Pro στην Ινδία ως Poco F2.

Δεν θα είναι flagship killer

Πρόσφατα, ο Γενικός Διευθυντής της Poco India, Chandolu Manmohan, αποκάλυψε ότι το Poco F2 δεν θα είναι rebrand του Redmi K30 Pro. Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, το smartphone δεν θα είναι καν flagship killer.

Ο ίδιος ανέφερε ότι το F2 θα τιμολογείται στα Rs 20.000 ή περίπου 242 ευρώ. Σε αυτή την τιμή, είναι αδύνατο το επερχόμενο smartphone της Poco να κρύβει στο εσωτερικό του τον Snapdragon 865 ή κάποιον flagship επεξεργαστή που κυκλοφόρησε το τελευταίο έτος.

Με τις κάμερες δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να συμβεί, αλλά αναμένεται το Poco F2 να έχει τετραπλή πίσω κάμερα, μάλλον στα 48MP και μονή selfie σε punch hole. Όλα αυτά όμως βασίζονται σε φήμες, οπότε κρατάμε μικρό καλάθι.

Τα ακουστικά της Poco

Εκτός από την αναφορά του στο Poco F2, ο Chandolu Manmohan αποκάλυψε ότι η θυγατρική της Xiaomi θα ανακοινώσει μαζί με το smartphone και τα πρώτα της TWS ακουστικά.

Τέλος, η παρουσίαση του έξυπνου τηλεφώνου και των ακουστικών θα γίνει μέσω ενός αποκλειστικά online live event.

Πηγή

Poco F2: Όχι δεν θα είναι rebrand του Redmi K30 ProTechblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος