Σημαντική διάκριση για το 6ο Δημοτικό Σχολείο της Κομοτηνής

Σημαντική διάκριση για το 6ο Δημοτικό Σχολείο της Κομοτηνής

Σημαντική διάκριση για το 6ο Δημοτικό Σχολείο της Κομοτηνής.Συμμετείχαν στον Διαγωνισμό με τη δημιουργία ταινίας μυθοπλασίας με τίτλο:»Το κυπριακό πρόβλημα».

«Το Κυπριακό πρόβλημα»

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο του 6ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Κύπρος – Ελλάδα – Ομογένεια: Εκπαιδευτικές Γέφυρες 2019-20, που συνδιοργανώθηκε από τη Δ/νση Πρωτ/θμιας Εκπ/σης Σερρών, Το Υπουργείο Εσωτερικών, την Πρεσβεία της Κύπρου στην Ελλάδα και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών μέσων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας και του Υπουργείου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου, το 6ου ΔΣ Κομοτηνής πήρε μέρος στον προαναφερόμενο Διαγωνισμό και έλαβε σημαντική διάκριση. Συγκεκριμένα, οι μαθητές/τριες της Ε1΄ τάξης του Σχολείου υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Χρύσως Χριστοδούλου και Μαρίας Κοντογιάννη, συμμετείχαν στον Διαγωνισμό με τη δημιουργία ταινίας μυθοπλασίας με τίτλο: «Το κυπριακό πρόβλημα».

Τα παιδιά και οι εκπ/κοί εργάστηκαν με μεράκι, διάθεση και ενθουσιασμό προσπαθώντας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, καταφέρνοντας να αποσπάσουν το πρώτο βραβείο στην κατηγορία του Διαγωνισμού Ταινία μικρού μήκους με τη μορφή μυθοπλασίας ή ντοκιμαντέρ.

www.ert.gr

Μαρία Νικολάου