Redmi Note 9 Pro: Real life φωτογραφία αποκαλύπτει gradient πλάτη

Techblog.gr

Redmi Note 9 Pro Live Image

Η Xiaomi έχει προγραμματίσει για τις 12 Μαρτίου τη διαδικτυακά παρουσίαση των νέων smartphones της θυγατρικής της εταιρείας, τα Redmi Note 9 και Redmi Note 9 Pro. Μέχρι τώρα, έχουν γίνει leak μερικές πληροφορίες και ο CEO της κατασκευάστριας έχει κάνει κάποια χαρακτηριστικά tease.

Η πρώτη live φωτογραφία

Για πρώτη φορά, μετά τη δημοσίευση ενός concept render του Redmi Note 9 Pro, βλέπουμε πραγματική φωτογραφία του smartphone. Η εικόνα προέρχεται από έναν leaker στο Twitter, τον TechDroider. Όπως είναι εμφανές στη φωτογραφία, το Note 9 Pro έχει καμπυλωτή πλάτη με gradient σχεδιασμό.

Στο κέντρο της πίσω πλευράς βρίσκεται το τετράγωνο module των 4 καμερών με το LED flash τοποθετημένο από κάτω. Η εταιρεία έχει τοποθετήσει ένα κείμενο, ακριβώς κάτω από το LED flash, το οποίο αποκαλύπτει ότι η κύρια κάμερα είναι Super AI στα 64MP.

Καθώς δεν βλέπουμε κάποιο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη του Note 9 Pro, θεωρούμε ότι το smartphone είναι εξοπλισμένο με in-display fingerprint scanner.

Να σημειώσουμε ότι η live φωτογραφία είναι αρκετά παρόμοια με το concept render που είδαμε πριν μερικές ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι αν το render ισχύει, η οθόνη του Redmi Note 9 Pro θα έχει full-screen σχεδιασμό με κατά κύριο λόγο λεπτά bezels και punch hole.

Τέλος, έως τώρα γνωρίζουμε ότι το Note 9 Pro θα τρέχει Android 10 out of the box και θα υποστηρίζει dual-mode 5G. Στο εσωτερικό του θα υπάρχει κατά πάσα πιθανότητα ο Snapdragon 720G και θα έχει 6GB μνήμη RAM.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος