OnePlus Snowbots: Ένα παιχνίδι προσημείωσης των 5G ταχυτήτων

Techblog.gr

Η OnePlus είχε ανακοινώσει ότι σήμερα θα παρουσιάσει κάτι που δεν έχει σχέση με smartphones. Τελικά, αυτό το νέο είναι ρομπότ τα οποία πετάνε χιονόμπαλες με ταχύτητα 193 χιλιόμετρα την ώρα, και η εταιρεία τα αποκαλέι OnePlus Snowbots.

Χιονοπόλεμος με ταχύτητες 5G

Τα ρομπότ αποτελούν ένα ακόμη έξυπνο διαφημιστικό προϊόν της εταιρείας. Επιπλέον, τα OnePlus Snowbots είναι εξοπλισμένα με Qualcomm 5G chips και ελέγχονται μέσω smartphones τα οποία έχουν δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 5G. Στόχος της εταιρείας είναι να παρουσιάσει τις ταχύτητες των 5G δικτύων.

OnePlus Snowbots 5G Interactine Game

Η καμπάνια δεν σταματάει στο διαφημιστικό βίντεο, καθώς στις 9 Μαρτίου 2 μ.μ. ώρα Ελλάδος στη Φινλανδία θα ξεκινήσει μία μάχη 70 ωρών μεταξύ τεσσάρων OnePlus Snowbots. Οι χρήστες θα μπορούν να γραφτούν online για να πάρουν μέρος στη μάχη.

Όταν έρθει η σειρά του κάθε παίκτη θα έχει την ευκαιρία να ελέγξει ένα από τα τέσσερα OnePlus Snowbots. Κατά τη διάρκεια του γύρου, ο παίκτης θα μπορεί να ρίξει 8 χιονόμπαλες στα ρομπότ της αντίπαλης ομάδας, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει αποφεύγει τις ρίψεις των αντιπάλων του. Νικήτρια ομάδα είναι αυτή που θα χτυπήσει περισσότερες φορές και θα δεχθεί τα λιγότερα χτυπήματα.

Τέλος, για να πάρει μέρος κάποιος στο event θα πρέπει να έχει λογαριασμό OnePlus και καλή σύνδεση ίντερνετ. Η κατασκευάστρια δεν ξεκαθαρίζει αν οι κάτοχοι smartphones διαφορετικών OEM θα μπορούν να πάρουν μέρος στη μάχη.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να πάρετε μέρος για οποιοδήποτε λόγο τότε η μάχη θα γίνε livestream και στο YouTube.
Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος