OnePlus 8 Pro: Live φωτογραφίες επιβεβαιώνουν την τριπλή κάμερα και βασικά specs

Techblog.gr

OnePlus 8 Pro Live Images

Τις ερχόμενες εβδομάδες, αναμένουμε η OnePlus να παρουσιάσει τα νέα της flagship smartphones, που δεν είναι άλλα από τα OnePlus 8. Μέχρι σήμερα, έχουμε δει αρκετά leaks και renders των smartphones της σειράς, όμως για πρώτη φορά κυκλοφόρησαν live φωτογραφίες του OnePlus 8 Pro.

Τι αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες

Οι live φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο Snapchat από τη χρήστη Lao OP inside και επιβεβαιώνουν όσα γνωρίζαμε έως τώρα για το 8 Pro. Μία από τις εικόνες είναι screenshot από το “About phone” και αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά του smartphone.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το OnePlus 8 Pro είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 865, τον επεξεργαστή συνοδεύουν 12GB μνήμη RAM και 256GB εσωτερικός χώρος αποθήκευσης.

Το smartphone θα έχει full screen σχεδιασμό με curved οθόνη που διαθέτει punch-hole στην πάνω αριστερή γωνία. Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά, η οθόνη είναι Fluid AMOLED, έχει διαγώνιο 6,65 ίντσες και ρυθμό ανανέωσης 120Hz.

Στην πίσω όψη βλέπουμε ότι οι κάμερες του smartphone θα είναι παρόμοιες με αυτές του προκατόχου του. Το OnePlus 8 Pro θα έχει ένα κεντρικό module με τρεις κάμερες κάθετα τοποθετημένες. Κάτω από τις κάμερες υπάρχει το LED flash και δίπλα από αυτές ο αισθητήρας ToF. Οι τρεις κάμερες είναι στα 64MP, 20MP και 12MP.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι δεν γνωρίζουμε προς το παρόν την εγκυρότητα της πηγής οπότε καλό θα ήταν να μην θεωρήσουμε ως τελικά τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος