Black Shark 3 vs 3 Pro: Πλήρης λίστα χαρακτηριστικών δείχνει τις διαφορές

Techblog.gr

Τα Black Shark 3 και 3 Pro αναμένεται να είναι τα νέα gaming smartphone της Xiaomi τα οποία θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή το επόμενο διάστημα. Στο διαδίκτυο διέρρευσε σήμερα μία φωτογραφία η οποία αποκαλύπτει την πλήρη λίστα χαρακτηριστικών των δύο smartphone. Όπως μπορούμε να δούμε και στα χαρακτηριστικά, τα δύο smartphone θα έχουν ορισμένες διαφορές οι οποίες εντοπίζονται στην οθόνη.

Ας μην τα πολυλογούμε όμως και πάμε κατευθείαν στην σύγκριση τους.

Το Black Shark 3 θα έχει οθόνη 6.67 ιντσών και ανάλυση 2400 x 1080 pixels ενώ το panel τύπου AMOLED θα έχει ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Στην Pro έκδοση τώρα η Xiaomi, θα ενσωματώσει AMOLED panel των 7.1 ιντσών το οποίο θα έχει ανάλυση 3.120 x 1440 pixels με τον ρυθμό ανανέωσης να παραμένει σταθερά στα 90Hz. Επιπλέον, η οθόνη έχει Just Noticeable Color Difference (JNCD) 0.55 και υποστηρίζει DC Dimming, MEMC 2.0, HDR10+ και TruView Color Temperature Adjustment.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, αναμένεται να δούμε το flagship SoC της Qualcomm, Snapdragon 865 σε συνδυασμό με 16GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο 512GB. Η κάμερα ίσως έχει τριπλή διάταξη με κύριο αισθητήρα στα 64MP. Τέλος, η μπαταρία της Pro έκδοσης φημολογείται ότι θα έχει χωρητικότητα 4.720mAh και γρήγορη φόρτιση 65W ενώ παρών θα δώσει και το 3.5mm audio jack. Να υπενθυμίσουμε ότι ενδέχεται να δούμε φωνητικές εντολές για το PUBG καθώς και triggers στις γωνίες.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης