Xiaomi Mi MIX 4: Θυμίζει το Alpha στα πρώτα concept renders

Techblog.gr

Η Xiaomi παρουσίασε το Mi MIX Alpha, ένα smartphone όλο οθόνη η οποία επεκτείνεται και στο back panel. Τώρα concept renders που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο για το Mi MIX 4 αποκαλύπτουν ότι το τηλέφωνο θα μοιάζει αρκετά με το πρώτο all-around display smartphone.

Όπως μπορούμε να δούμε και στις φωτογραφίες, το front panel του Mi MIX 4 μοιάζει αρκετά με το Mi MIX Alpha ωστόσο στο back panel υπάρχει μία σημαντική διαφορά. Για όσους δεν θυμούνται, το Mi MIX Alpha ενσωματώνει ένα module κάθετα στην πλάτη και φιλοξενεί την κάμερα ωστόσο στην περίπτωση του MIX 4 το μεγαλύτερο μέρος του back panel καλύπτεται από κανονικό γυαλί. Δεξιά και αριστερά από αυτό το γυαλί επεκτείνεται η οθόνη του front panel, συνολικά όμως το τηλέφωνο δεν αγγίζει την αναλογία οθόνης (180,6%) του MIX Alpha.


Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, το Mi MIX 4 ίσως ενσωματώνει οθόνη ανάλυσης 2K. Εσωτερικά θα μπορούσε να φιλοξενηθεί ο Snapdragon 865, 12GB μνήμη RAM και 1TB UFS 3.0. Στον τομέα της κάμερας ίσως δούμε τετραπλή διάταξη με κύριο αισθητήρα στα 108MP ο οποίος θα συνοδεύεται από 16MP, 12MP καθώς και periscope lens. Τέλος, η μπαταρία ίσως έχει χωρητικότητα 4.500mAh και γρήγορη φόρτιση 45W.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης