Samsung Galaxy S10+: Με Android 11 εντοπίστηκε στο Geekbench

Techblog.gr

Η Google την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε το πρώτο Developers Preview για το Android 11 το οποίο θα φέρει ορισμένες σημαντικές αλλαγές στο λειτουργικό, εχθές όμως στο Geekbench εντοπίστηκε ένα Samsung Galaxy S10+ το οποίο τρέχει την τελευταία έκδοση του λειτουργικού της Google.

Πιο συγκεκριμένα, ένα S10+ με αριθμό μοντέλου SM-G975F εντοπίστηκε σε μία καταχώρηση του Geekbench. Το λειτουργικού αντί για Android 11 ονομάζεται “Android R“, αυτό όμως συμβαίνει γιατί βρισκόμαστε ακόμη στην Developer Preview έκδοση.

Επιπλέον, άγνωστο παραμένει πότε θα κυκλοφορήσει η επόμενη έκδοση του λειτουργικού ίσως όμως το δούμε μαζί με τα επόμενα Pixel 5 και 5 XL. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Samsung έχει από πολύ νωρίς στα χέρια της το Android 11 και έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει τα πρώτα test στις συσκευές της.

Η οικογένεια S10 ίσως είναι από τις πρώτες που θα λάβει τις λειτουργίες του Android 11 μαζί με τα ολοκαίνουργια Galaxy S20 αυτό όμως δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε καθώς υπάρχει ακόμη μεγάλο περιθώριο μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του λειτουργικού στα smartphone.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης