Πανσερραϊκός: Με Μάικλ Ολαϊτάν στη Θάσο

Πανσερραϊκός: Με Μάικλ Ολαϊτάν στη Θάσο

Στη διάθεση του Άγγελου Διγκόζη είναι πλέον ο Μάικλ Ολαϊτάν.

Οι γραφειοκρατικές διαδικασίες ξεπεράστηκαν, το δελτίο του διεθνή Νιγηριανού επιθετικού εκδόθηκε και πλέον ο ποδοσφαιριστής ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τα χρώματα του Πανσερραϊκού. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, της Βέροιας, του Εργοτέλη, του Πανιωνίου και του Απόλλωνα Πόντου προετοιμάζεται εδώ και καιρό με τους «κόκκινους», θα πάρει χρόνο συμμετοχής στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια και σίγουρα θα είναι ένας από τους παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα στα μπαράζ ανόδου που θα ακολουθήσουν μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Με την προσθήκη και του Ολαϊτάν ο Πανσερραϊκός είναι η μοναδική ομάδα σε ολόκληρη τη Γ εθνική (ίσως και σε ανώτερες κατηγορίες) που έχει στις τάξεις της τόσους πολλούς έμπειρους καταξιωμένους ποδοσφαιριστές που είναι οι Γιώργος Γεωργιάδης, Συρίλ Καλί, Σουλεϊμάν Όμο και Μάικλ Ολαϊτάν.

Την έκδοση του δελτίου του Μάικλ Ολαϊτάν «ανακοίνωσε» η διοίκηση του τμήματος με τη δημοσίευση φωτογραφίας του παίκτη στο επίσημο σάιτ της ομάδας με λεζάντα «Michael Olaitan. Προετοιμάζεται για Θάσο».

 

www.ert.gr

Βασίλης Αναστασιάδης