Εγκαινιάστηκε το νέο νηπιαγωγείο στην Ιεράπετρα

Εγκαινιάστηκε το νέο νηπιαγωγείο στην Ιεράπετρα

Εγκαινιάστηκε χθες, παρουσία του περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη το 7ο Νηπιαγωγείο Ιεράπετρας. Το νέο νηπιαγωγείο προϋπολογισμού 700.000 ευρώ και είναι αποτέλεσμα της καλής συνεργασίας μεταξύ των φορέων, όπως τόνισαν στους χαιρετισμούς τους ο περιφερειάρχης, ο δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης και ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας Κύριλλος.

Μετά την τέλεση του αγιασμού ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας έκανε λόγο για ένα σύγχρονο διδακτήριο που παραδίδεται στην πόλη η οποία αναπτύσσεται κι έχει ανάγκη νέων υποδομών.

«Είναι ένα έργο που εγκαινιάζουμε με συγκίνηση διότι το είδαμε από την θεμελίωση μέχρι την ανέγερση και τον εγκαινιασμό του και αποδεικνύει την παραγωγική συνεργασία με τον Δήμο Ιεράπετρας και την τοπική εκκλησία. Γιατί μόνο έτσι καταφέρνουμε να προχωρήσουμε μπροστά», τόνισε ο κ. Αρναουτάκης.

Ο δήμαρχος Ιεράπετρας ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη σημειώνοντας τον κομβικό ρόλο των τεχνικών υπηρεσιών και των στελεχών Δήμου και Περιφέρειας, σημείωσε την αξία της συνεργασίας και τόνισε πως με την Περιφέρεια Κρήτης φέρνει μόνο θετικά αποτελέσματα.

www.ert.gr

Νεκταρία Μανουσουδάκη