Ε. Στυλιανίδης: «Οι θεσμικές αλλαγές και οι ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις να λειτουργήσουν στην πράξη και για την πραγματική οικονομία και για την κοινωνία»

Ε. Στυλιανίδης: «Οι θεσμικές αλλαγές και οι ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις να λειτουργήσουν στην πράξη και για την πραγματική οικονομία και για την κοινωνία»

«Θέλω να πιστεύω ότι αν το κλίμα που επικράτησε στην αναθεώρηση γενικευόταν στην πολιτική σκηνή η Ελλάδα θα έβρισκε πολύ γρηγορότερα το βηματισμό της προς το μέλλον.» ανέφερε ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης συμμετέχοντας στην εκδήλωση που διοργάνωσε στην Κομοτηνή η οργάνωση «Politics Society Komotini» με θέμα «Συνταγματικό Δίκαιο και Πολιτικοί-η».

«Ο τελειότερος Νόμος όταν εφαρμόζεται από κακούς διαχειριστές δεν παράγει τα τελειότερα αποτελέσματα, αντιθέτως ένας μέτριος Νόμος ή ένα ελλιπές Σύνταγμα όταν υπάρχει ώριμη πολιτική ηγεσία και κλίμα συνεννόησης και συνεργασίας μπορεί να επιτύχει τον επιδιωκόμενο στόχο και για την κοινωνία και για την πατρίδα.» τόνισε ο κος Στυλιανίδης. Παράλληλα, σημείωσε πως η σημερινή προσπάθεια, το στοίχημα που θέτει αυτή η κυβέρνηση είναι « να μπορέσει», όπως είπε, « να δημιουργήσει τις απαιτούμενες συνθήκες ώστε και οι θεσμικές αλλαγές και οι ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις να λειτουργήσουν στην πράξη και για την πραγματική οικονομία και για την κοινωνία που τόσο δύσκολα χρόνια πέρασε και τόσο πολύ δοκιμάστηκε την περίοδο της μεγάλης κρίσης.»

Τέλος, ερωτηθείς για το αν δρομολογούνται λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αγρότες, κτηνοτρόφοι και επαγγελματίες; Απάντησε: «Σίγουρα υπάρχουν πολιτικές οι οποίες θα μπορούν σε λίγο καιρό να καταγράφονται και να φέρουν αποτελέσματα εδώ.» για να αναφερθεί στην επικείμενη επίσκεψη του Πρωθυπουργού λέγοντας «Περιμένουμε και την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη. Το πέρασμα του από τις πόλεις της Θράκης και την κατάληξή του στην Αλεξανδρούπολη κι αυτό πιστεύω ότι κάτι θα φέρει.»
Φώτο:Ευριπίδης Στυλιανίδης ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφίες:Μαρία Νικολάου

www.ert.gr

Μαρία Νικολάου
image}

Αφήστε μια απάντηση