Πατέντα της OPPO για κυκλικό camera module με επτά κάμερες

Techblog.gr

Η OPPO κατέθεσε μία νέα πατέντα για ένα smartphone το οποίο έχει κυκλικό module παρόμοιο με αυτό του OnePlus 7T το οποίο όμως φιλοξενεί συνολικά επτά κάμερες. Η πατέντα κατατέθηκε στο China National Intellectual Property Administration (CNIPA) και σύμφωνα με την πηγή, το τηλέφωνο ανήκει στην οικογένεια Reno. Ο σχεδιασμός της κάμερας μοιάζει αρκετά με το Nokia 9 PureVeiw το οποίο όμως ενσωματώνει πέντε κάμερες.

Όσον αφορά τώρα την πατέντα της OPPO σε αυτήν βλέπουμε συνολικά επτά cut-out καθώς και ένα flash ωστόσο υπάρχει η πιθανότητα ένα από αυτά τα cut-out να είναι κάποιο μικρόφωνο για καλύτερη καταγραφή ήχου στα βίντεο. Το κεντρικό cut-out φαίνεται πως είναι το μεγαλύτερο ενώ υπάρχει και ένα ορθογώνιο cut-out στο κάτω μέρος του module όπου πιθανόν θα τοποθετηθεί μία κάμερα υπεύθυνη για το zoom.

Πηγαίνοντας στο front panel συναντάμε οθόνη με punch-hole στο κέντρο, παρόμοιο με αυτό των Galaxy S20. Με λίγα λόγια ίσως σε αυτές τις φωτογραφίες να βλέπουμε το επόμενο flagship smartphone της OPPO ωστόσο μέχρι και αυτήν την στιγμή δεν υπάρχουν πληροφορίες για ένα τέτοιο smartphone.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης