Η ΑΕΚ νίκησε 3-0 τον ΟΦΗ

Λιγότερο από 30 λεπτά στο πρώτο μέρος χρειάστηκε η ΑΕΚ για να «καθαρίσει» το ματς με τον ΟΦΗ και να φτάσει σε άνετη νίκγη με 3-0, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Το ματς έγινε στο ΟΑΚΑ κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας της Ένωσης, με την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα να παρουσιάζεται άκρως αποτελεσματική, παρά τις πολλές απουσίες στην άμυνα (Μπάρκας, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας).

Οι γηπεδούχοι είχαν δημιουργήσει τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο και από αυτές είχαν πάρει δύο γκολ. Το πρώτο με κεφαλιά του Μάνταλού από ασίστ του Λιβάγια (5΄) και το δεύτερο με έξοχη ατομική προσπάθεια του Βέρντε (8΄). Ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 3-0 στο 30΄ μετά από εξαιρετικό συνδυασμό με τον Ολιβέιρα. Η Ένωση συνέχισε να δημιουργεί και να χάνει κλασικές ευκαιρίες –κυρίως με τον Μάνταλο- με αποτέλεσμα το σκορ να παραμείνει σε… αξιοπρεπή επίπεδα για τους Κρητικούς που πραγματοποίησαν την χειρότερη εμφάνισή τους στην εφετινή σεζόν.

Ετσι, η ΑΕΚ «έσβησε» την ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών συνεχίζει το εντυπωσιακό σερί της επί Καρέρα, ενώ για τον ΟΦΗ μικρό το… κακό, αφού την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Λαμία και παραμένει επικρατέστερος υποψήφιος για είσοδο στην εξάδα των play off.

* Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Μάρκο Λιβάγια, ώστε να χάσει μόνο το ματς της τελευταίας αγωνιστικής (με Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη) και να αποφύγει ποινή δύο αγωνιστικών καθώς είχε συμπληρώσει δέκα κίτρινες.


Αφήστε μια απάντηση