Το Kom on Party είναι πια θεσμός για την Κομοτηνή

Το Kom on Party είναι πια θεσμός για την Κομοτηνή

Το Kom on Party είναι πια θεσμός για την Κομοτηνή. Η μοναδική στην Ελλάδα αποκριάτικη νυκτερινή παρέλαση βασισμένη στο ΦΩΣ και τον ΗΧΟ, κατέληξε σε ένα ξέφρενο party στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Περισσότεροι από 2000 καρναβαλιστές έδωσαν «ζωή» στο 5ο Kom On Party κάνοντας τους διοργανωτές του, Σύλλογος Trelacademy, Σύλλογος Εβριτών Ροδόπης και ΔΚΕΠΠΑΚ κάτι παραπάνω από ευτυχισμένους για το αποτέλεσμα.

Ντόπιοι, αλλά και επισκέπτες από: Γκάμπροβο – Βουλγαρία, Κίρτζαλι – Βουλγαρία, Φέρρες, Ορεστιάδα, Διδυμότειχο, Αλεξανδρούπολη, Χρυσούπολη, Ξάνθη συμμετείχαν με το κέφι και την χαρά τους στο μεγαλύτερο καρναβαλικό πάρτυ της πόλης! Παρόντες και παρούσες και 30 εθελοντές Σαμαρείτες που κάλυψαν το Kom On Party και προσέφεραν υπηρεσίες όταν χρειάστηκε.Μια γιορτή πρωτότυπη και σύγχρονη, και το κυριότερο μοναδική γιατί στηρίζεται σε κάτι σύγχρονο, το ΦΩΣ.

Έναν λόγο παραπάνω να είναι ικανοποιημένος είχε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εβριτών, ο κος Χρήστος Χατζηπέμου , καθώς η διοργάνωση του party ήταν δική του ιδέα και πριν πέντε χρόνια, όταν την παρουσίασε στηρίχτηκε με ενθουσιασμό από τον κ. Σταύρο Πάττα, πρόεδρο του συλλόγου Trelacademy.kom και από την πρόεδρο της ΔΚΕΠΠΑΚ, την κα Νατάσα Λιβεριάδου και τους συνεργάτές της.Στο πλευρό τους πρώην και νυν δημοτική αρχή.

Ήδη οι διοργανωτές βάζουν πλώρη το 6ο Kom on Party , ένα πάρτυ – αποκριάτικο θεσμό,που εξελίσσεται και κάθε χρόνο προσφέρει και μια διαφορετική πινελιά. Ίσως με την στήριξη, την ενδυνάμωση και την προβολή του να καταφέρει να αποτελέσει αφορμή οι Βαλκάνιοι γείτονές μας να επιλέξουν την Κομοτηνή ως αποκριάτικο προορισμό τους.
φώτο:Kom On Party

www.ert.gr

Μαρία Νικολάου