OnePlus 8: Άγνωστο αν το launch event θα πραγματοποιηθεί online

Techblog.gr

OnePlus 8 Plus

Η επιδημία του κορωναϊού συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα στον πλανήτη. Εκτός φυσικά από την σημαντική επίπτωση του ιού στους ανθρώπους, η επιδημία επηρεάζει και την τεχνολογία. Η MWC 2020 ακυρώθηκε και ίσως προκληθούν προβλήματα, σε άλλα event τα οποία σχεδιάζουν οι εταιρείες για να παρουσιάσουν τα smartphone τους. Μία από αυτές τις εταιρείες είναι και η OnePlus η οποία αναμένεται να παρουσιάσει τα OnePlus 8 και 8 Pro κάποια στιγμή στο επόμενο διάστημα.

Πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, αποκαλύπτουν ότι ίσως η OnePlus παρουσιάσει τα δύο smartphone με ένα online event αντί κάποιου φυσικού event όπως έγινε πέρυσι με τα OnePlus 7 και 7 Pro τα οποία παρουσιάστηκαν σε ένα event στην Νέα Υόρκη.

Ωστόσο, αυτήν την στιγμή δεν είναι επιβεβαιωμένο αν το event αυτό θα γίνει online. Σε δήλωση της OnePlus στο 9to5Google, δεν γίνεται σαφές πως ακριβώς θα γίνει η παρουσίαση των smartphone, το σίγουρο όμως είναι ότι δεν υπάρχει ακύρωση κάποιου event εξαιτίας του κορωναϊού. Βέβαια, αυτό δεν επιβεβαιώνει ότι η εταιρεία σχεδιάζει κάποιο φυσικό event.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης