‘Εφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Κοντονίνας

‘Εφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Κοντονίνας

Την τελευταία του πνοή άφησε τελικά σήμερα το πρωί, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου, όπου νοσηλευόταν μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, ο συνταξιούχος έμπορος Θανάσης Κοντονίνας, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, συγγενείς και φίλους.

Ο Θανάσης Κοντονίνας έδωσε γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του. Η καρδιά του έπαψε να χτυπάει τελικά σήμερα το πρωί και η είδηση επιβεβαιώθηκε από την οικογένειά του.

Ο Θανάσης Κοντονίνας είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Βόλου, υπήρξε ενεργός συνδικαλιστής και μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος, μέλος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και επί χρόνια διατηρούσε κατάστημα παιδικών ενδυμάτων στην οδό Αντωνοπούλου.

 

Συγκινητικά είναι τα μηνύματα για τον αγωνιστή και φίλο Θανάση Κοντονίνα από φίλους και συναγωνιστές του στο facebook.

 

Ψήφισμα Επιμελητηρίου Μαγνησίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, σήμερα Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 13:00, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση, μετά το θλιβερό άγγελμα θανάτου του

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΟΝΤΟΝΙΝΑ

ο οποίος διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και αφού άκουσε τον Πρόεδρο αυτού, ο οποίος εξήρε τις αρετές του εκλιπόντος, τις προσφερθείσες υπηρεσίες του προς τον Επιμελητηριακό θεσμό και τον επαγγελματοβιοτεχνικό κόσμο, καθώς και την ποικιλόμορφη δράση του στον κοινωνικό τομέα της πόλης μας, εξέδωσε ομόφωνα το παρακάτω Ψήφισμα:

  1. Να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία στο Επιμελητήριο.
  2. Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.
  3. Να κατατεθεί στη μνήμη του χρηματικό ποσό στο ΙΔΡΥΜΑ «ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ».
  4. Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό Τύπο.
  5. Να επιδοθεί αντίγραφο του παρόντος στην οικογένεια του εκλιπόντος.

 

Η Διοίκηση του ΕΚΒ για την απώλεια του Θανάση Κοντονίνα

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου, με αφορμή τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Θανάση Κοντονίνα, προέδρου του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ-ΤΑΕ Μαγνησίας, τ. δημοτικού συμβούλου Βόλου και αναγνωρίζοντας την δράση και την προσφορά του στα κοινά της πόλης, εκφράζει τη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του.

www.ert.gr

ertweb