Ο ηθοποιός Χιού Γκραντ υπεραμύνθηκε της απόφασης του Χάρι και της Μέγκαν (video)

Ο ηθοποιός Χιού Γκραντ υπεραμύνθηκε της απόφασης του Χάρι και της Μέγκαν (video)

Καθώς οι ισορροπίες για τη βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου παραμένουν εύθραυστες, ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός Χιου Γκραντ υπεραμύνθηκε της απόφασης του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ να «αποσυρθούν» από τα βασιλικά τους καθήκοντα προς αναζήτηση μιας οικονομικά ανεξάρτητης, από το Παλάτι, ζωής στον Καναδά.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χιού Γκραντ «Τα ταμπλόϊντ δολοφόνησαν την μητέρα του Νταϊάνα και τώρα κάνουν κομμάτια την σύζυγο του πρίγκηπα Χάρι»

Στο βασιλικό ζεύγος Ουΐλιαμ-Κέητ εστιάζουν σήμερα τα πρωτοσέλιδα του βρετανικού τύπου και τους συμβουλεύουν να «παραμείνουν ψύχραιμοι». Η «Daily Mail», η εφημερίδα που θα βρεθεί σε δικαστική διαμάχη με την Μέγκαν Μαρκλ, μάλιστα προχωρά ένα βήμα παραπέρα και χαρακτηρίζει «εκθαμβωτική» την Κέητ.

Αλλά και στον Καναδά επιφυλακτική είναι μερίδα του τύπου απέναντι στη δούκισσα του Σάσσεξ και τον Πρίγκηπα Χάρι. Η φιλομοναρχική εφημερίδα Globe and Mail χαρακτήρισε την Μέγκαν “Persona non grata” και υποστηρίζει ότι δεν οφείλουν οι Καναδοί φορολογούμενοι να πληρώσουν τα μισά από τα χρήματα που αναλογούν στην ασφάλεια του ζεύγους, όσο αυτό διατηρεί τα βασιλικά του προνόμια.

Όσον αφορά στον Πρίγκηπα Χάρι, θα παραμείνει και την επόμενη εβδομάδα στη Βρετανία, για να φιλοξενήσει στο παλάτι του Μπάκινχαμ την κλήρωση για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι.

Πηγή: ΕΡΤ

Ανταπόκριση: Νατάσα Καντζάβελου

www.ert.gr

Ρούλα Κρικώνη