Άνδρας 51 χρόνων συνελήφθη για ανθρωποκτονία στη Φαιστό της Κρήτης

Άνδρας 51 χρόνων συνελήφθη για ανθρωποκτονία στη Φαιστό της Κρήτης

Ο άνδρας φέρεται να δολοφόνησε χθες το βράδυ εν ψυχρώ έναν ηλικιωμένο πυροβολώντας τον έξω από το σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αιματηρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε όταν ο φερόμενος δράστης πήγε μεθυσμένος στο σπίτι της πρώην συζύγου του και άρχισε να φωνάζει, μαινόμενος. Ο σπιτονοικοκύρης 79 ετών, που διαμένει μαζί την σύζυγό του στο ισόγειο της ίδια πολυκατοικίας πήγε να δει τι συμβαίνει και δέχθηκε τα πυρά του 51χρονου με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ενώ η σύζυγός του τραυματίστηκε στον ώμο.

Ο 51χρονος πυροβόλησε σε ένα ακόμα σπίτι που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι του θύματος μέσα στο οποίο βρισκόταν τρεις ανήλικοι χωρίς όμως να υπάρξει τραυματισμός και στη συνέχεια διέφυγε με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο, βρέθηκαν εννέα κάλυκες. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του συλληφθέντα κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι, 2 γεμιστήρες, 69 φυσίγγια και 2 μαχαίρια.

Η αστυνομική έρευνα και προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

 

www.ert.gr

Παντιάς Ζαχαριάδης

Αφήστε μια απάντηση