Με ηπειρώτικες μελωδίες και κάλαντα από όλη την Ελλάδα «πλημμύρισε» η Βουλή

Με ηπειρώτικες μελωδίες και κάλαντα από όλη την Ελλάδα «πλημμύρισε» η Βουλή

Με ηπειρώτικες μελωδίες και κάλαντα από ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και βυζαντινά κάλαντα, «πλημμύρισε» η Βουλή των Ελλήνων. Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Τασούλας υποδέχθηκε με χαρά συλλόγους Ηπειρωτών κάθε ηλικίας, ενώ εξίσου απήλαυσε τα κάλαντα με ακούσματα από την Αθήνα, τη Μακεδονία και τη Θράκη, μέχρι την Κρήτη και την Ικαρία.
Μαζί με τον Πρόεδρο της Βουλής, τα κάλαντα παρακολούθησαν οι Αντιπρόεδροι της Βουλής κ.κ. Νικήτας Κακλαμάνης και Απόστολος Αβδελάς, ο Γενικός Γραμματέας κ. Γεώργιος Μυλωνάκης, καθώς επίσης ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου των Υπαλλήλων της Βουλής και στελέχη του κοινοβουλίου.
Σε μια σύντομη στιχομυθία του. ο κ. Τασούλας ανέφερε:
«Θυμάμαι μια φράση ενός λογίου ο οποίος έλεγε ότι ενώ για τους περισσότερους λαούς από την Ανατολή έρχεται το φως, για εμάς έρχεται και το σκότος. Εννοούσε την απειλή που εμείς δεχόμεθα και η οποία τον τελευταίο καιρό έχει παροξυνθεί αφάνταστα.

Αλλά το 2020 μπαίνει με αισιοδοξία όχι μόνο για την οικονομία και τις δυνατότητές μας να γίνουμε μια πρότυπη χώρα, αλλά και για την εξομάλυνση των σχέσεών μας με την απειλητική γείτονα.
Εμείς είμαστε υπέρ της ειρήνης, αλλά έχουμε και την αποφασιστικότητα να αντιμετωπίσουμε κάθε απειλή».

www.ert.gr

Βασιλική Γκόρου