Samsung Galaxy S11: Αυτό είναι το module της περισκοπικής κάμερας

Techblog.gr

Samsung Galaxy S11 Periscope Camera Module

Το 2019 φτάνει στο τέλος του και αυτό σημαίνει εν μέρη ότι η ημέρα της παρουσίασης των Samsung Galaxy S11 πλησιάζει. Όπως είναι λογικό, οι διαρροές είναι πλέον καθημερινές, και αυτή τη φορά είχαμε την ευκαιρία να δούμε το module της περισκοπικής κάμερας που θα διαθέτουν.

Το Galaxy S11+, η περισκοπική κάμερα και το Space Zoom

Ο τομέας των καμερών είναι ένα ανοιχτό πεδίο μάχης για όλες τις κατασκευάστριες smartphones. Φαίνεται λοιπόν ότι η Samsung θα εξοπλίσει τα Galaxy S11, και ειδικά την Plus έκδοση, με ένα πραγματικά εντυπωσιακό module καμερών.

Αρχικά, λέγεται ότι τα Galaxy S11 θα έχουν δύο τηλεφακούς. Ο ένας από αυτούς θα προσφέρει 2x οπτικό ζουμ και ο άλλος θα είναι μία περισκοπική κάμερα με δυνατότητα 5x οπτικού ζουμ. Κάτι που αποτέλεσε σημαντικό τεκμήριο στην αναφορά του Ice Universe ότι τα renders των επερχόμενων flagships παρουσιάζουν λάθη στο module των καμερών.

Στο Samsung Galaxy S11+ θα υπάρχει ένας τροποποιημένος αισθητήρας 108MP ο οποίος θα δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους του να απολαμβάνουν τα οφέλη του 50x υβριδικού ζουμ και του 100x ψηφιακού ζουμ, το οποίο καλείται “Space Zoom”.

Παρά το γεγονός ότι γνωρίζουμε όλα τα παραπάνω, δεν είχαμε δει ποτέ κανένα τμήμα του module της κάμερας των Galaxy S11, μέχρι σήμερα. Ο Ice Universe δημοσίευσε μία φωτογραφία η οποία αποκαλύπτει το module της περισκοπικής κάμερας των flagship, και πραγματικά είναι τεράστιο.

Επιπλέον, επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά ότι το συνολικό module των καμερών στα Samsung Galaxy S11 θα είναι πιο οργανωμένο, και όχι τόσο χαοτικό. Οπότε, στο module περιμένουμε να υπάρχει η περισκοπική κάμερα, κάποιοι μικρότεροι αισθητήρες και το LED flash.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος