Basket League: Η ΑΕΚ λύγισε τον Άρη με 92-79

Με επίθεση που «έβγαζε φωτιές» στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ έφτασε την 6η σερί νίκη της στην Basket League, με 92-79, επί του μαχητικότατου, Άρη, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η «αυλαία» της 11ης αγωνιστικής.

Η Ένωση με το «δίποντο» που πήρε «αναρριχήθηκε» -προσωρινά- στη δεύτερη θέση της κατάταξης, σε αντίθεση με τους Θεσσαλονικείς που συμπλήρωσσν 9 ήττες και παραμένουν στο… βυθό.

Στο ντεμπούτο του Σάββα Καμπερίδη στον πάγκο, οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν με όλες τις δυνάμεις τους, κατάφεραν να ισοφαρίσουν αν και βρέθηκαν πίσω με -15 πόντους, ωστόσο, τα μεγάλα σουτ του Γκίκα στην τελευταία περίοδο βοήθησαν την ΑΕΚ να «χτίσει» μια διαφορά που την διατήρησε μέχρι το φινάλε.

Πρώτοι σκόρερ των νικητών οι Κιθ Λάνγκφορντ (19π.) και Χάουαρντ Σαντ-Ρος (19π., 12ρ.), ενώ διψήφιοι ήταν και οι Νίκος Γκίκας (15π., 4/8τρ.), Λίνος Χρυσικόπουλος (15π., 3/4τρ.).

Από τον Άρη, ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς αποτέλεσε μόνιμο πρόβλημα στη ρακέτα της ΑΕΚ. Ο έμπειρος παίκτης, μάλιστα, έφτασε μία ανάσα από ένα ιστορικό τριπλ νταμπλ, τελειώνοντας τον αγώνα με 21 πόντους, 11 ριμπάουντ και 9 ασίστ.

Αφήστε μια απάντηση