Samsung Galaxy S11+: Θα έχει τη μεγαλύτερη μπαταρία που έχει βάλει σε flagship

Techblog.gr

Samsung Galaxy S11 Plus Not Messy Camera Module

Πλησιάζουμε σταδιακά στα μέσα Δεκεμβρίου, και αυτό μεταφράζεται στη φρενήρη αύξηση των leaks και teasers που αφορούν τα επερχόμενα Galaxy S11. Το τελευταίο leak αφορά την τεράστια μπαταρία που θα διαθέτει το Samsung Galaxy S11+.

Πώς και γιατί θα έχει τόσο μεγάλη μπαταρία

Σύμφωνα με νοτιοκορεάτικο site πιστοποιήσεων, το Samsung Galaxy S11+ θα μπορούσε να έχει μπαταρία με χωρητικότητα 5.000mAh. Αν κάτι τέτοιο ισχύει, τότε το high-end μοντέλο της σειράς θα διαθέτει τη μεγαλύτερη μπαταρία που έχει χρησιμοποιήσει ποτέ η Samsung σε flagship smartphone.

Οι μπαταρίες που θα διαθέτουν τα Galaxy S11 εμφανίστηκαν στη βάση δεδομένων της SafetyKorea και έχουν τον αριθμό μοντέλου EB-BG988ABY. Παλαιότερα leaks θέλουν το Samsung Galaxy S11+ να έχει αριθμό μοντέλου SM-G988. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που πιστεύεται ότι το S11+ θα έχει μπαταρία 5.000mAh μπαταρία.

Αν οι φήμες ισχύουν, το Galaxy S11+ θα έχει αρκετά μεγαλύτερη μπαταρία από τα Samsung Galaxy S10+ και Samsung Galaxy Note 10+, τα οποία διαθέτουν 4.100mAh και 4.300mAh, αντίστοιχα. Επιπλέον, αυτή τη στιγμή μόνο τρία flagships έχουν μπαταρίες με ίση ή μεγαλύτερη χωρητικότητα, το Asus ZenFone 6 με 5.000mAh, και τα Asus ROG Phone 2 και Nubia Red Magic 3 με 6.000mAh.

Η αύξηση της χωρητικότητας στη μπαταρία των Galaxy S11 αποτελεί μία λογική κίνηση. Το Samsung Galaxy S11+ αναμένεται να έχει οθόνη AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, κάτι που θα απαιτεί αρκετή ενέργεια.

Τέλος, η λογική υπαγορεύει ότι το Galaxy S11+ θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 45W ώστε να μπορεί να φορτίζει γρήγορα την τεράστια μπαταρία που θα διαθέτει.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος