Redmi K30 και K30 Pro: Κυκλοφορούν σύντομα με 4G και 5G εκδόσεις

Techblog.gr

Redmi K30 MediaTek 5G SoC

Πλέον όλοι οι οπαδοί της Redmi περιμένουν με ανυπομονησία την κυκλοφορία των Redmi K30. Όπως και οι προκάτοχοι τους, η σειρά αναμένεται να έχει δύο μοντέλα, την απλή έκδοση και το K30 Pro. Μία από τις μεγαλύτερες διαφορές των δύο σειρών, είναι ότι τα Κ30 θα έχουν δυνατότητα σύνδεσης σε 5G δίκτυα.

Η πιστοποίηση και όσα γνωρίζουμε

Στην National Radio Authority της Κίνας, εμφανίστηκε ένα άγνωστο Xiaomi smartphone με κωδικό μοντέλου M1911U2E, το οποίο υποστηρίζει 5G. Με δεδομένο ότι τα Redmi K30 θα υποστηρίζουν 5G υποθέτουμε ότι η πιστοποίηση ανήκει στα επερχόμενα smartphones.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των Redmi 8, ο γενικός διευθυντής της Redmi, Lu Weibing, είχε αποκαλύψει ότι τα Redmi K30 θα υποστηρίζουν τόσο SA όσο και NSA dual 5G mode.

Επιπλέον, ο ίδιος είχε κάνει tease την οθόνη των smartphones αποκαλύπτοντας ότι θα έχουν διπλό punch hole στην πάνω δεξιά γωνία. Από τη στιγμή που τα K20 έχουν OLED οθόνες, θεωρούμε δεδομένο ότι και οι διάδοχοι τους θα έχουν αντίστοιχο panel.

Είναι όντως κάποιο K30;

Τέλος, πλανάται στον αέρα μία μικρή αμφιβολία σχετικά με το αν όντως το smartphone με κωδικό μοντέλου M1911U2E είναι κάποιο από τα Redmi K30. Και αυτό διότι η Xiaomi εργάζεται και σε ένα νέο Mi MIX το οποίο θα έχει επίσης δυνατότητα σύνδεσης σε 5G δίκτυα.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος