Black Friday 2019: Έρχεται στην Ελλάδα την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου

Techblog.gr

Η Black Friday έρχεται στην Ελλάδα την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 με εκατοντάδες προσφορές εκείνη την ημέρα αλλά και νωρίτερα. Προσφορές και εκπτώσεις σε προιόντα τεχνολογίας από τα μεγαλύτερα καταστήματα και αλυσίδες τεχνολογίας. Smartphones, wearables, κονσόλες gaming, τηλεοράσεις, laptops και άλλα προϊόντα τεχνολογίας αναμένεται να εμφανιστούν σε τιμές ασυνήθιστα χαμηλές.

Η Black Friday στην Ελλάδα δεν είναι αντίστοιχη με αυτή στην Αμερική, εδώ απλά κάνουμε χαβαλέ και νταβαντούρι για να κινηθεί λίγο η αγορά και αυτό είναι κάτι που το χρειάζεται η ελληνική οικονομία. Σίγουρα όμως όλο και κάποια προσφορά τεχνολογίας (και όχι μόνο) θα ξετρυπώσετε, θα βγουν δελεαστικές προσφορές κάποιες φορές όμως σε πολύ περιορισμένα τεμάχια, άρα όποιος προλάβει!

Στο Techblog έχουμε ξεκινήσει και προετοιμάζουμε το έδαφος με οδηγούς αγορά Black Friday 2019 και προϊόντα τεχνολογίας που αξίζει να έχετε στο μυαλό σας περιμένοντας να πέσει η τιμή τους(;).

Σε κάθε περίπτωση, οι επτώσεις mid-season sales έχουν ξεκινήσει ήδη και ολόκληρος ο Νοέμβριος θα μας παει έτσι, δηλαδή σε κλίμα εκπτωτικό, προσφορών και Black Friday. Μην ξεχνάτε ότι μετά έρχεται και η Cyber Monday που εδώ και μερικά χρόνια συζητιέται και στην χώρα μας.

Black Friday λοιπόν και καταγράψτε τις ανάγκες σας και στήστε καραούλι για να πετύχετε την σπέσιαλ τιμή, δεν χρειάζεται να αγοράσετε κάτι μόνο και μόνο επειδή το βρήκατε φτηνό. Πείτε μας την εμπειρία σας με προηγούμενες Black Friday στην Ελλάδα αλλά και τι θα θέλατε να βρείτε φέτος για αγορά σε καλή τιμή. Καλές αγορές.

Black Friday 2019

Πλαίσιο
ΓΕΡΜΑΝΟΣ
Public
Κωτσόβολος
MediaMarkt
Electronet

Techblog.gr

Κώστας Βλαχάκης