Honor V30 Pro: Διέρρευσε φωτογραφία που αποκαλύπτει διπλή selfie κάμερα

Techblog.gr

Honor V30 Pro Real Life Image Dual Selfie

Τα Honor V30 αποτελούν μία από τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές smartphones της χρονιάς και όπως είναι λογικό κυκλοφορούν διαρκώς leaks. Το τελευταίο έρχεται απευθείας από το Weibo και είναι μία φωτογραφία της μπροστά όψης του Honor V30 Pro.

Χαρακτηριστικά

Η φωτογραφία επιβεβαιώνει εν μέρη τις φήμες ότι η απλή έκδοση θα έχει μονή selfie κάμερα και το Honor V30 Pro θα έχει διπλή selfie κάμερα. Και οι δύο εκδόσεις θα είναι εξοπλισμένες με αρκετά ισχυρό module πίσω καμερών.

Το απλό μοντέλο θα διαθέτει κύρια κάμερα με αισθητήρα 60MP, μία super wide-angle 16MP, ένα macro φακό 2MP και ToF αισθητήρα. Από την άλλη, το Honor V30 Pro διατηρεί την κύρια κάμερα και τον ToF αισθητήρα, αντικαθιστώντας τον macro με έναν τηλεφακό 8MP και αναβαθμίζοντας την ευρυγώνια στα 20MP.

Κατά τα άλλα, γνωρίζουμε ότι τα Honor V30 θα υποστηρίζουν 40W γρήγορη φόρτιση, που αν και δεν είναι η ταχύτερη που θα βρούμε σε smartphone της αγοράς είναι σίγουρα αρκετά γρήγορη. Επιπλέον, αποτελεί μία αισθητή αναβάθμιση από τα 22,5W που υποστηρίζει το Honor View 20.

Τα smartphones θα έχουν οθόνη με ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz και στη σειρά θα υπάρχουν τουλάχιστον τρεις εκδόσεις, η βασική, το Honor V30 Pro και μία 5G. Επίσης, περιμένουμε οι δύο μεγαλύτερες εκδόσεις να διαθέτουν τον Kirin 990 5G.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε περισσότερα για τα χαρακτηριστικά των smartphones, αλλά περιμένουμε να μάθουμε τις επόμενες ημέρες.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Από τη στιγμή που τα Honor V30 έχουν αρχίσει να περνάνε από σελίδες πιστοποιήσεων η ημέρα της παρουσίασης τους πλησιάζει. Περιμένουμε να κυκλοφορήσουν πριν το τέλος του έτους. Ωστόσο, οι αγορές διάθεσης και οι τιμές τους παραμένουν άγνωστες.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος