Tην επαναλειτουργία του δημόσιου ΚΤΕΟ Λέσβου δρομολογεί ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών

Tην επαναλειτουργία του δημόσιου ΚΤΕΟ Λέσβου δρομολογεί ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών

Στη Λέσβο μετέβη την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μεταφορών και Επικοινωνιών κύριος Νίκος Νύκτας προκειμένου να συμμετάσχει στην Τεχνική Συνάντηση της Διαχειριστικής Αρχής και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με τους δικαιούχους έργων ΕΣΠΑ.

Ακολούθως, πραγματοποίησε συνάντηση με τους προϊσταμένους και τους υπαλλήλους της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών – Επικοινωνιών και συζήτησε ζητήματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών και ειδικότερα στην άμεσα δρομολογούμενη επαναλειτουργία του ΚΤΕΟ Λέσβου. Ο Αντιπεριφερειάρχης ανταποκρινόμενος στα ζητήματα που έθεσαν οι υπηρεσιακοί παράγοντες υποσχέθηκε την αγαστή συνεργασία και υποστήριξη του σε όλα τα θέματα που τους απασχολούν.

Επίσης σε συνάντηση με υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Τουρισμού της Π.Β.Α συζητήθηκε η κατάρτιση του Σχεδίου Τουριστικής Προβολής για το 2020 καθώς και του Επιχειρησιακού Προγράμματος Τουριστικής Προβολής Νησιών Βορείου Αιγαίου για ένταξη και χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.

The post Tην επαναλειτουργία του δημόσιου ΚΤΕΟ Λέσβου δρομολογεί ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

ertweb
image}

Αφήστε μια απάντηση