Samsung Galaxy S11: Θα έχουν Exynos9830/Snapdragon 865 και αναγνώριση προσώπου

Techblog.gr

Samsung Galaxy S11 Folded Periscope Camera

Μπορεί η ημέρα της επίσημης αποκάλυψης των Samsung Galaxy S11 να αργεί, αλλά τα leaks έχουν αρχίσει εδώ και καιρό. Τα τελευταία νέα αφορούν τους επεξεργαστές που θα διαθέτουν τα smartphones και κάποια χαρακτηριστικά τους.

Τι γνωρίζουμε

Οι φήμες και τα leaks θέλουν τα Samsung Galaxy S11 να έχουν folded περισκοπική κάμερα 108MP με 5x οπτικό ζουμ, ενσωματωμένο φασματογράφο, τριπλή selfie κάμερα, οθόνη με αναλογία 20:9 και να είναι εξοπλισμένα με τον Exynos 990.

Τα νεότερα leaks

Σύμφωνα με τον @MaxWinebach, από το XDA-Developers, τουλάχιστον η φήμη για τον επεξεργαστή ενδέχεται να μην ισχύει. Ο Max σκάλισε τον κώδικα του One UI 2.0 beta και εντόπισε μερικές ενδιαφέρουσες καταχωρήσεις.

Αρχικά, τα Samsung Galaxy S11 θα είναι εφοδιασμένα με τον Exynos 9830 ή τον Snapdragon 865. Ως συνήθως, τα επερχόμενα flagships θα κυκλοφορήσουν με τον επεξεργαστή της Qualcomm στην Ασία και στις αγορές των ΗΠΑ και της Ευρώπης με το chipset της Samsung.

Αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι τα Samsung Galaxy S11 θα υποστηρίζουν LPDDR5 μνήμη RAM, UFS 3.0 αποθηκευτικό χώρο και θα έχουν δυνατότητα σύνδεσης σε 5G δίκτυα. Βέβαια περιμένουμε η Samsung να κυκλοφορεί και απλές 4G εκδόσεις.

Επιπλέον, ο @MaxWinebach εντόπισε μερικές γραμμές κώδικα στην εφαρμογή Face Service της εταιρείας οι οποίες αναφέρουν το “UX_Picasso”. Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχει περίπτωση τα Galaxy S11 να υποστηρίζουν αναγνώριση προσώπου, αν και όπως τονίζει τα ευρήματα του δεν αποδεικνύουν τίποτα.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος