Samsung Galaxy S10: Με την Open UI 2.0 beta τραβάει slow-motion selfie βίντεο

Techblog.gr

Samsung Galaxy S10 Slow Motion Selfie Video

Πρόσφατα η Samsung ανακοίνωσε το beta πρόγραμμα του Open UI 2.0 δίνοντας την ευκαιρία στους κατόχους των smartphones της να πάρουν μία γεύση από την Android 10 based ROM. Χάρη στη beta έκδοση μάθαμε αρκετά πράγματα για το μέλλον των συσκευών της εταιρείας, όπως ότι τα Samsung Galaxy S10 θα αποκτήσουν slow-motion selfie βίντεο.

Η λειτουργία Slofie των iPhone σε Android smartphone

Μεταξύ άλλων, μέσω της Open UI 2.0 beta μάθαμε ότι το Digital Wellbeing θα υποστηρίζει Focus Mode σε smartphones όπως τα Samsung Galaxy Note 10. Επίσης, αποκαλύφθηκαν οι επεξεργαστές των Samsung Galaxy S11, και τώρα έγινε γνωστό ότι τα Samsung Galaxy S10 έχουν τη δυνατότητα δημιουργίας slow-motion selfie βίντεο.

Η πρώτη εταιρεία που παρουσίασε τα αργής κίνησης selfie βίντεο ήταν η Apple. Η Slofie, όπως ονόμασε αυτή τη λειτουργία η κατασκευάστρια με έδρα το Cupertino, έκανε το ντεμπούτο της στα iPhone 11. Ωστόσο, η Samsung είναι η πρώτη εταιρεία που φέρνει αυτό το χαρακτηριστικό σε Android smartphone.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιεί κάποιος απευθείας εγγραφή slow-motion selfie βίντεο. Παρ’ όλα αυτά, οι κάτοχοι των Samsung Galaxy S10 που συμμετέχουν στην Open UI 2.0 beta μπορούν να επεξεργαστούν τα βίντεο που καταγράφουν και να μειώσουν την ταχύτητα της.

Η ποιότητα των slow-motion selfie βίντεο της Samsung δεν αγγίζει αυτή των iPhone 11, και το τελικό αποτέλεσμα παρουσιάζει ένα ελαφρύ τρεμόπαιγμα. Επιπλέον, φαίνεται ότι υποστηρίζει απλή αργή κίνηση και όχι τη super slow-motion λειτουργία.

Όπως και να έχει, θεωρητικά η εταιρεία θα έχει τελειοποιήσει τη λειτουργία των slow-motion selfie βίντεο μέχρι την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του Android 10. Δεν γνωρίζουμε αν η κατασκευάστρια έχει βρει ήδη κάποιο όνομα για αυτήν τη δυνατότητα, ούτε αν θα τη διαθέσει και σε άλλα smartphones εκτός από τα Samsung Galaxy S10.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος