Realme X2 Pro: Live εικόνες και hands-on βίντεο αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό

Techblog.gr

Μέχρι τώρα γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα για το Realme X2 Pro, ένα προσιτό smartphone με flagship χαρακτηριστικά. Τα τελευταία νέα αφορούν ένα σετ με live εικόνες του smartphone και ένα hands-on βίντεο.

Σχεδιασμός

Στις φωτογραφίες βλέπουμε το Realme X2 Pro σε μπλε χρώμα. Το smartphone έχει μέτρια bezels, waterdrop notch, και στην κορυφή υπάρχει μία πολύ λεπτή γρίλια η οποία κρύβει το ακουστικό. Στην πίσω μεριά του smartphone υπάρχει το module της τετραπλής κάμερας, ακριβώς δίπλα βλέπουμε το διπλό LED flash και κάτω δεξιά το λογότυπο της εταιρείας.

Στην αριστερή μεριά του Realme X2 Pro έχει τοποθετηθεί μόνο του κουμπί αυξομείωσης της έντασης του ήχου και στη δεξιά βλέπουμε το κουμπί απενεργοποίησης της συσκευής και την υποδοχή της SIM.

Το βίντεο δείχνει την Pearl White έκδοση του X2 Pro και επιβεβαιώνει όσα δείχνουν οι φωτογραφίες. Επιπλέον, μας δίνει την ευκαιρία να δούμε το κάτω τμήμα του smartphone, όπου υπάρχει η USB type-C, κλασική θύρα ακουστικών και ένα ηχείο.

Χαρακτηριστικά

Μέχρι τώρα γνωρίζουμε ότι το Realme X2 Pro θα είναι το πρώτο smartphone σε αυτό το εύρος τιμής το οποίο θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 855+ και θα έχει οθόνη με 90Hz ρυθμό ανανέωσης.

Επιπλέον, θα υποστηρίζει 50W SuperVOOC Flash Charge που είναι η πιο γρήγορη φόρτιση στην Ευρώπη, θα έχει τετραπλή πίσω κάμερα 64MP με υποστήριξη 20x υβριδικού ζουμ, και Dual Stereo Speakers με Dolby Atmos και πιστοποίηση Hi-Res Audio.

Προηγουμένως, μία καταχώρηση στην TENAA είχε αποκαλύψει ότι το X2 Pro θα κυκλοφορήσει με 6GB μνήμη RAM και 64GB εσωτερικό μη-επεκτάσιμο χώρο αποθήκευσης. Η Realme επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει και μία έκδοση με 12GB μνήμη RAM και 256GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης.

Κατά τα άλλα, το Realme X2 Pro θα έρθει με 6,5 ιντσών FullHD+ AMOLED οθόνη με ανάλυση 1.080×2.340 pixels, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και waterdrop notch με selfie κάμερα 16MP.

Το module των καμερών του X2 Pro θα φιλοξενεί την κύρια 64MP, μία ευρυγώνια 13MP με 5x οπτικό ζουμ και 20x υβριδικό, έναν τηλεφακό 8MP και έναν αισθητήρα βάθους 2MP. Η μπαταρία του smartphone είναι στα 4.000mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 50W SuperVOOC Flash Charge.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Αν και γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα για τον σχεδιασμό και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Realme X2 Pro, δεν έχουμε μάθει τίποτα για την τιμολόγηση του smartphone. Ωστόσο, αύριο είναι η επίσημη παρουσίαση οπότε θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Realme X2 Pro Live

Realme X2 Pro Live

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος