Πώς περιγράφει ο αστυνομικός την πισώπλατη επίθεση από τον διαδηλωτή του ΠΑΜΕ

Τη στιγμή της πισώπλατης επίθεσης από τον διαδηλωτή του ΠΑΜΕ αλλά και από άλλα άτομα περιέγραψε σε συναδέλφους του ο αστυνομικός των ΜΑΤ που τραυματίστηκε στο χέρι και τον αυχένα.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός του Alpha, ο αστυνομικός τόνισε ότι είχε εντολή, αυτός και οι συνάδελφοί του να σταματήσουν τους διαδηλωτές που έριξαν μπογιές στο άγαλμα του Τρούμαν. Οπως είπε επιχείρησαν με τη χρήση φισούνας και γκλοπ να τους περιορίσουν, ωστόσο το πλήθος συνεχώς αυξανόταν με αποτέλεσμα να μην μπορούν να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους.

Στο σημείο εκείνο ο αστυνομικός δέχθηκε τις δύο κλωτσιές του διαδηλωτή που του προκάλεσαν κατάγμα στην κλείδα και τραυματισμό στον αυχένα.

Ο αστυνομικός είπε στους συναδέλφους του ότι εκείνη τη στιγμή ένιωσε να χάνει το φως του, ότι του έφυγε το κράνος και ότι κάποιοι από τους διαδηλωτές συνέχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι πριν τελικά να τον σώσουν οι παρόντες συνάδελφοί του.

Υπενθυμίζεται ότι χθες από πλευράς ΚΚΕ υπήρξε έντονη αντίδραση με αφορμή το περιστατικό, καθώς ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος έδωσε στη δημοσιότητα όνομα και επώνυμο του διαδηλωτή που χτύπησε τον αστυνομικό.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση