Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη με 2-1

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει 1-0 από τον Άρη, αλλά με γκολ των Μασούρα – Αραμπί επικράτησε 2-1 στο «Κλ. Βικελίδης», κάνοντας εξαιρετική διαχείριση του παιχνιδιού.

O Νικολά Ντιγκινί με κεφαλιά μετά από φάουλ του Χαβιέ Ματίγια άνοιξε το σκορ μόλις στο 7′! Το παιχνίδι απέκτησε γρήγορο ρυθμό, χωρίς ωστόσο να γίνονται σπουδαίες φάσεις. Στο 33′, όμως, από σέντρα του Κώστα Τσιμίκα, ο Γιώργος Μασούρας εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Φαμπιάν Έμαν ισοφαρίζοντας σε 1-1. Και, πέντε λεπτά αργότερα, σε φάουλ του Ματιέ Βαλμπουενά, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί νίκησε τους αντιπάλους του για την ολική ανατροπή! Πλήγμα αποτέλεσε για τον Ολυμπιακό η αναγκαστική αλλαγή του Ντάνιελ Ποντένσε, έστω κι αν ο αντικαταστάτης του, Χιλάλ Σουντανί σκόραρε δευτερόλεπτα αργότερα. Το γκολ του, πάντως, ορθώς ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη του VAR, καθώς ο Αλγερινός χρησιμοποίησε το χέρι του.

Η είσοδος του Ντανιέλ Μαντσίνι και η αναγκαστική αποχώρηση του Τσιμίκα έδωσαν ώθηση στον Άρη από τα δεξιά αλλά η καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος για τους γηπεδούχους ήρθε από τα αριστερά, με τον Ζοσέ Σα να νικάει τον Ντιγκινί στο 67′. Ο Ολυμπιακός απείλησε με το άστοχο σουτ του Μασούρα έπειτα από το λάθος του Φραν Βέλεθ δέκα λεπτά αργότερα ενώ στη συνέχεια κατάφερε να απορροφήσει εύκολα την πίεση των γηπεδούχων, κρατώντας το υπέρ του 2-1 και επιστρέφοντας στην κορυφή της Super League.

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Κίτρινες: Γκάμα, Κόρχουτ, Σούντγκρεν, Τόνσο – Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Γκιγιέρμε, Σα.

ΑΡΗΣ (Απόστολος Τερζής): Έμαν, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Βέλεθ, Ρόουζ, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης (46′ Μαντσίνι), Γκάμα (75′ Μαρτίνς), Ντιγκινί (84′ Τόνσο), Ιντέγε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Τσιμίκας (57′ Τοροσίδης), Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ποντένσε (38′ Σουντανί), Βαλμπουενά, Μασούρας, Ελ Αραμπί (83′ Γκερέρο).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση