Aνέσυραν 126 κιλά σκουπιδιών από το βυθό του λιμανιού Λουτρακίου

Aνέσυραν 126 κιλά σκουπιδιών από το βυθό του λιμανιού Λουτρακίου

H προσπάθεια που κάνει ο Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου – Loutraki Dive Club με εθελοντικούς καθαρισμούς είναι συνεχής, όπως συνεχής είναι δυστυχώς και η ρύπανση που προέρχεται από ανθρώπινα χέρια, μόνο που η τελευταία συνεχώς αποδεικνύεται «ευφάνταστη», ως προς το τι θεωρεί «άξιο» να πεταχτεί στη θάλασσα.

Όπως αναφέρει στον απολογισμό του ο Όμιλος: «Σάββατο 21/9/2019 Λιμάνι Λουτρακίου!! Απολογισμός κατάδυσης 126 κιλά ή 443 τεμάχια ρύπανσης! πλαστικά μπουκάλια, κουτάκια αλουμινίου, καπάκια καφέ, σακούλες, κομμάτια πλαστικό, πετονιές, ένα ποδήλατο, ρούχα πετσέτες κουβέρτα, κουρτινόξυλο μπάνιου, συσκευασίες φαγητού, συσκευασίες δολώματος, τηλεκοντρόλ, φιλμ, καρτέλα χαπιών κλπ….!

Το λιμάνι Λουτρακίου αν και είχε καθαριστεί βλέπουμε ότι κάποιοι συνεχίζουν να αδιαφορούν για το περιβάλλον και συνεχίζουν αδιάφορα να ρυπαίνουν,…… Η ομάδα μας απαρτιζόταν από 3 δύτες και 3 επιφάνεια και 4 στην στεριά. Ευχαριστούμε τους ναυαγοσώστες Λουτρακίου για την βοήθεια στην επιφάνεια και στην στεριά! Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες! Προστατεύουμε αυτό που αγαπάμε! Σεβόμαστε το περιβάλλον. Σταματάμε να ρυπαίνουμε!!! Κοινοποιήστε τις δράσεις μας, ευαισθητοποιήστε τους γύρω σας !!!!».

Σχετική είδηση: Το ert.gr παρουσιάζει τον Όμιλο Αυτοδυτών Λουτρακίου / Loutraki Dive Club

www.ert.gr

Νάσος Μπράτσος