Instagram: Επιτέλους dark mode και σε αυτό με την τελευταία beta για Android

Techblog.gr

Το Instagram είναι μία από τις διασημότερες εφαρμογές στο Android και το iOS ωστόσο η διάσημη πλατφόρμα για φωτογραφίες, βίντεο και stories δεν έχει λάβει ακόμη dark mode. Τώρα, οι δημιουργοί πρόσθεσαν στην beta έκδοση της εφαρμογής το dark mode τόσο στην Android 9.0 Pie έκδοση όσο και στο Android 10 που ξεκίνησε να διατίθεται πριν περίπου έναν μήνα.

Την λειτουργία έχουν ήδη ξεκινήσει να εντοπίζουν μερικοί χρήστες, σύμφωνα με τους οποίους εμφανίστηκε ρύθμιση για ενεργοποίηση και απενεργοποίηση. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες όσοι έχουν ένα Pixel smartphone και έχουν αναβαθμίσει στο Android 10 θα λάβουν το dark mode στο Instagram αμέσως μόλις ενεργοποιήσουν το system-wide dark theme. Επιπλέον, το dark mode θα το βρουν και όσοι ενεργοποιήσουν το system-wide Night Mode των smartphone της Samsung στο Android 9.0 Pie.

Gmail: Διαθέσιμο το dark mode σε Android 10 και iOS 13

Το dark mode του Instagram ωστόσο έχει ένα bug το οποίο καλύπτει εντελώς τις πληροφορίες που παρέχει το τηλέφωνο στον χρήστη στην πάνω μεριά του smartphone όπως η ώρα, η μπαταρία και οι ειδοποιήσεις. Αυτό όμως δεν χρειάζεται να σας ανησυχεί καθώς αμέσως μόλις κλείσετε την εφαρμογή οι πληροφορίες εμφανίζονται ξανά.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης