iPhone XI: Διέρρευσαν pre-order και ημερομηνία κυκλοφορίας

Techblog.gr

Η Apple αποκάλυψε εχθές επίσημα ότι η 10η Σεπτεμβρίου θα είναι η ημερομηνία όπου θα επιβεβαιωθούν τα χαρακτηριστικά των iPhone XI στο By innovation only event στο Steve Jobs Theater στο Cupertino. Σήμερα, μία πηγή αποκαλύπτει την έναρξη των προ-παραγγελιών καθώς και την ημεροημνία κυκλοφορίας των τριών smartphone.

Σύμφωνα με την πηγή, τα τηλέφωνα θα είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία τρεις ημέρες μετά την αποκάλυψη τους δηλαδή στις 13 Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή. Μέχρι τώρα ο πρόεδρος της Ιαπωνικής SoftBank ήταν ο μόνος που υπέδειξε την 20η Σεπτεμβρίου ως ημέρα κυκλοφορίας των iPhone XIR, XI Pro και XI Pro Max. Η ημερομηνία αυτή επιβεβαιώνεται από έναν tipster ο οποίος λέει ότι εργάζεται για έναν μεγάλο φορέα κινητής τηλεφωνίας.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας των τριών smartphone θα είναι ίδια σε αντίθεση με τα δύο προηγούμενα χρόνια όπου αποκαλύφθηκαν ταυτόχρονα τα iPhone 8 και iPhone X ή iPhone XS και iPhone XR τα οποία όμως δεν βρέθηκαν στα καταστήματα το ίδιο χρονικό διάστημα. Πιο συγκεκριμένα το iPhone X είχε κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2017 ενώ το iPhone XR κυκλοφόρησε επίσημα τον Οκτώβριο του 2018.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης