Ηράκλειο | Έμεινε άστεγος με το παιδί του όταν η επιχείρηση «έπεσε έξω» – Ψάχνει δουλειά

Ο κ. Στέλιος Γωνιανός αναζητά εργασία για να μπορεί να ζει ο ίδιος και ο γιος του

Κραυγή αγωνίας από έναν άστεγο άντρα, πατέρα ενός παιδιού που η δουλειά του δεν πήγε όπως το περίμενε και τα τελευταία χρόνια είναι άστεγος, έχοντας μαζί και τον 12χρονο γιο του.

Ο λόγος για τον κ. Στέλιο Γωνιανό ο οποίος επικοινώνησε με το neakriti.gr σε μία προσπάθεια να βρεθεί λύση για το μέλλον του ίδιου και του παιδιού του. Όπως δηλώνει, μπορεί τώρα να φιλοξενείται σε μία αποθήκη στο κέντρο του Ηρακλείου, όμως υπήρξαν φορές που έμεινε και στο δρόμο και στο παγκάκι.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια η ζωή του έφερε τα πάνω, κάτω…

«Είμαι 50 χρονών και τώρα μένω μαζί με το γιο μου σε μία αποθήκη που μας παραχωρεί συγγενικό μας πρόσωπο. Εγώ είμαι πολιτικός μηχανικός και διατηρούσα στο παρελθόν μία κατασκευαστική εταιρία η οποία όμως “έπεσε έξω”. Από τότε άλλαξαν όλα», λέει χαρακτηριστικά ο κ. Γωνιανός και συνεχίζει: «Κάπως έτσι βρέθηκα στο δρόμο. Ψάχνω να βρω δουλειά για να βγάζω τα προς το ζην. Εργάζομαι περιστασιακά όπου μπορώ, αλλά όπως καταλαβαίνετε, η οικοδομή περνάει κρίση οπότε είναι μία δύσκολη διαδικασία».

Ο κ. Στέλιος Γωνιανός τονίζει ότι το μόνο που θέλει είναι ένα χέρι βοηθείας ώστε να βρει μία δουλειά και να μπορεί να παρέχει στον ίδιο και στο παιδί του φαγητό: «τα σχολεία σε λίγες μέρες ξεκινούν. Χρειάζομαι δουλειά πιο πολύ για το γιο μου. Εγώ έχω μάθει στα δύσκολα και μπορώ να ανταπεξέλθω, αλλά θέλω να δώσω ό,τι το δυνατόν καλύτερο και περισσότερο στο παιδί μου».

Ο κ. Γωνιανός αυτή την περίοδο μένει σε μια αποθήκη που βρίσκεται στην «καρδιά» της πόλης και συγκεκριμένα σε δρόμο παράλληλο της Μονής Καρδιωτίσσης από την πλευρά του Αγίου Μηνά.

Και ζητά από όποιον μπορεί, να τον βοηθήσει ώστε να βρει εργασία.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση