Χαμόγελα αισιοδοξίας στο ΝΟΧ, στο πλευρό του διαχρονικοί ευεργέτες

Χαμόγελα αισιοδοξίας στο ΝΟΧ, στο πλευρό του διαχρονικοί ευεργέτες

Βρέθηκε λύση για το στα οικονομικά ζητήματα του Ναυτικού ομίλου Χίου!
Άνθρωποι που διαχρονικά βρίσκονται στο πλευρό της Ομάδας και την έχουν αναλάβει στο παρελθόν, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της σημερινής διοίκησης, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ΕΡΤ ΑΙΓΑΙΟΥ.
Παρόλο που δεν έχει ακόμα συσταθεί σε σώμα, η νέα διοίκηση του ΝΟΧ που προήλθε από τις εκλογές του Ιουλίου, μετέφερε την αγωνία και το φόβο ότι η ανδρική ομάδα πόλο κινδυνεύει για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια παρουσία στην Α1 κατηγορία υδατοσφαίρισης να υποβιβαστεί.
«Στο κάλεσμα μας ανταποκρίθηκαν, άνθρωποι από το εφοπλιστικό χώρο που διαχρονικά στηρίζουν την ομάδα, θέλοντας να παραμείνει σημείο αναφοράς για το νησί και πόλος έλξης για τα νέα παιδιά. Σαν μια αξία, στην κοινωνία μας, που πρέπει να παραμείνει να υπάρχει», μας μετέφερε στέλεχος του Ναυτικού ομίλου Χίου σημειώνοντας ότι δεν θα ήθελαν οι δωρητές να ανακοινωθεί το όνομά τους.
Μετά από αυτή τη θετική εξέλιξη που θα ξελασπώσει το Ναυτικό Ομιλο Χίου, δίνοντας νέα δυναμική στην Ανδρική Ομάδα αλλά και στα υπόλοιπα τμήματα του, αναμένεται να ανακοινωθεί το Διοικητικό Συμβούλιο.
Αναμένεται δε ότι τόσο η νέα Δημοτική όσο και Περιφερειακή Αρχή να στηρίξουν το ΝΟΧ, αλλά κυρίως οι τοπικοί φορείς και ο εμπορικός κόσμος να βοηθήσουν στην προσπάθειά του.

The post Χαμόγελα αισιοδοξίας στο ΝΟΧ, στο πλευρό του διαχρονικοί ευεργέτες appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

ertweb
image}

Αφήστε μια απάντηση