Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις των παιχτών για το Google Stadia;

Techblog.gr

Το Google Stadia ετοιμάζεται σιγά-σιγά με την κυκλοφορία του να αναμένεται αργότερα αυτόν τον χρόνο. Όσοι βρέθηκαν στην Gamescom 2019 είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την cloud based gaming πλατφόρμα της Google η οποία υπόσχεται να αλλάξει τα όσα γνωρίζουμε για το gaming έως τώρα.

Στον επίσημο λογαριασμό του Stadia στο Twitter, ανέβηκαν μερικά βίντεο από τις εντυπώσεις των early players, όσων δηλαδή δοκίμασαν την πλατφόρμα στο Εκθεσιακό Κέντρο στην Κολονία.

Ένας παίχτης είπε ότι η υπηρεσία ήταν τόσο ομαλή που σχεδόν δεν μπορούσε να καταλάβει ότι έπαιζε μέσω streaming, ενώ ένας άλλος είπε ότι ήταν σαν να παίζει σε PC.

Τα σχόλια με λίγα λόγια των early players για την πλατφόρμα ήταν θετικά. Στο Twitter επίσης βρέθηκαν και σχόλια από άλλους χρήστες οι οποίοι είπαν ότι το Stadia ήταν “καλύτερο από ότι περίμεναν”. Ένας χρήστης είπε ότι το latency ακόμη και στο Mortal Kombat.

Η Google ζήτησε από μερικούς οι οποίοι βρέθηκαν στο booth του Google Stadia να απαντήσουν σε μία απλή ερώτηση. Που θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα; Αυτήν την ερώτηση θέλουμε να την απαντήσετε και εσείς στα σχόλια.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης