Χορηγία για να κρατηθεί ζωντανό το Γυμνάσιο- Λύκειο Βολισσού Χίου

Χορηγία για να κρατηθεί ζωντανό το Γυμνάσιο- Λύκειο Βολισσού Χίου

Δωρητής, που στηρίζει με διάφορους τρόπους το σχολείο της Βολισσού, προσφέρει χρηματική ενίσχυση 200 ευρώ το μήνα για ένα ή μία μαθητή ή μαθήτρια που θα φοιτήσει στο εξής στο Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Βολισσού ¨Μιχάλης Παπαμαύρος”.

Προτεραιότητα της χορηγίας είναι για τις τάξεις Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου και για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η φοίτηση, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση του Διευθυντή του Σχολείου Σωτήρη Παραδείση, η μία χορηγία πρόκειται να επεκταθεί και σε περισσότερους μαθητές ή μαθήτριες και στόχο έχει την ενίσχυση του μαθητικού δυναμικού του σχολείου.

ΟΡΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ
Όσοι μαθητές επιθυμούν να φοιτήσουν στο Γυμνάσιο και Λύκειο Βολισσού, ιδιαίτερα στις τάξεις Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου, θα λαμβάνουν μηνιαίως, επί 9 μήνες, το ποσό των 200 ευρώ και για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η φοίτησή τους.
Προτεραιότητα θα έχουν:
1. Οι καταγόμενοι από πατέρα και μητέρα ή τουλάχιστον από τον ένα γονέα από την Βολισσό και γενικότερα από την ευρύτερη περιοχή της Αμανής. Σε περίπτωση μη εμφάνισης εντοπίων θα προτιμηθούν Χιώτες ή και από άλλα μέρη.
2. Τα παιδιά των εκπαιδευτικών που εργάζονται στα σχολεία της Βολισσού όλων των σχολικών βαθμίδων και για όσο χρονικό διάστημα εργάζονται στις ως άνω σχολικές μονάδες.
Επίσης οι ανωτέρω θα τυγχάνουν και όλων των ευεργετημάτων ήτοι: χρηματικά βοηθήματα στους αριστεύσαντες, υποτροφίες για την εισαγωγή και φοίτησή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όπως και οτιδήποτε άλλο θα αποφασίσει ο υπό ίδρυση Σύλλογος αποφοίτων και φίλων του Γυμνασίου Βολισσού.

Οι ενδιαφερόμενοι κηδεμόνες μπορούν να στείλουν τις αιτήσεις τους, με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τη διάθεση κριτηρίων προτεραιότητας (εντοπιότητα κλπ) στο φαξ 22740.21207 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση mail@gym-voliss.chi.sch.gr μέχρι τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 12η μεσημβρινή.
Για περισσότερες πληροφορίες (και μόνο για αυτό το θέμα) μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6972071782.

“Το σχολείο μας εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες του προς τον δωρητή, ο οποίος και στο παρελθόν μας έχει ενισχύσει ποικιλοτρόπως και εκφράζει την ευχή να ακολουθήσουν το παράδειγμά του και άλλοι”, καταλήγει η ανακοίνωση του Διευθυντή του Σχολείου.

The post Χορηγία για να κρατηθεί ζωντανό το Γυμνάσιο- Λύκειο Βολισσού Χίου appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

ertweb