Redmi Note 8 Pro: Αποκαλύφθηκε σε πεντακάθαρες press images

Techblog.gr

Η θυγατρική της Xiaomi, Redmi ετοιμάζεται να φέρει στην αγορά τα Note 8 και Note 8 Pro. Σήμερα, αποκαλύφθηκε επίσημα από την εταιρεία ο σχεδιασμός της πλάτης της Pro έκδοσης και έχει ήδη δρομολογηθεί η αποκάλυψη τους στις 29 Αυγούστου.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν αποκαλύπτουν μόνο την πίσω όψη της συσκευής όπου μπορούμε να διακρίνουμε την τετραπλή κάμερα σε παρόμοια διάταξη με αυτήν του OnePlus 7 Pro καθώς και τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων από κάτω. Παρόμοιο σχεδιασμό είχαμε δει και σε μερικές φωτογραφίες που διέρρευσαν τις προηγούμενες μέρες.

Η κάμερα δεν γνωρίζουμε με σιγουριά από τι είδους αισθητήρες θα αποτελείται ίσως δούμε όμως για πρώτη φορά τον 64MP ISOCELL Bright GW1 αισθητήρα. Εσωτερικά λέγεται ότι θα τοποθετηθεί ο Helio G90T της MediaTek των 12nm, ο οποίος πέτυχε 283.333 πόντους στο AnTuTu.

Πηγές υποστηρίζουν ότι το τηλέφωνο της Redmi θα είναι το πρώτο με πραγματική liquid ψύξη η οποία θα μειώσει τις θερμοκρασίες από 4 έως 6 βαθμούς Κελσίου. Όσον αφορά την μπαταρία, θα έχει χωρητικότητα 4.500mAh η οποία θα διαρκεί έως και δύο ημέρες κανονικής χρήσης, σύμφωνα με τον Vice President της εταιρείας.

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης