Redmi Note 8 Pro: Φωτογραφίες αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό

Techblog.gr

Redmi Note 8 Pro Images Leak Spot

Τις τελευταίες ημέρες έχουμε δει αρκετά leaks για τα επερχόμενα Redmi 8 και Redmi Note 8. Μέχρι τώρα γνωρίζουμε ότι θα υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις συσκευές, τα Redmi 8 και 8Α, και τα Redmi Note 8 και 8 Pro. Τώρα, χάρη στον χρήστη Xiaomishka είδαμε τις πρώτες live εικόνες του Redmi Note 8 Pro οι οποίες φαίνεται ότι είναι από κάποιο τηλεοπτικό διαφημιστικό που ετοιμάζει η εταιρεία.

Ο σχεδιασμός του Note 8 Pro θυμίζει ιδιαίτερα αυτόν των Redmi K20 και K20 Pro. Στο πίσω μέρος υπάρχουν τρεις πίσω κάμερες, κάθετα τοποθετημένες στο κέντρο και μέσα στο module ξεχωρίζει ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Επίσης, στην κάτω άκρη της πίσω πλευράς υπάρχει το λογότυπο της Redmi.

Το Note 8 Pro φαίνεται να έχει σώμα από γυαλί και μέταλλο. Στο διαφημιστικό η συσκευή παρουσιάζεται με ένα νέο πράσινο χρώμα, αλλά μάλλον θα κυκλοφορήσει επίσης σε μαύρο, κόκκινο και μπλε.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με τα χαρακτηριστικά της συσκευής, και είναι το μοναδικό smartphone από τα τέσσερα που δεν έχει εμφανιστεί σε κάποια ιστοσελίδα πιστοποίησης.

Ωστόσο, οι φήμες θέλουν το Redmi Note 8 Pro να είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή της σειρά Snapdragon 700, 64MP κύρια πίσω κάμερα, μεγάλη μπαταρία και να τρέχει MIUI 10 βασισμένο στο Android 9 Pie.

Μπορεί προς το παρόν να μην γνωρίζουμε πολλά για τις συσκευές, αλλά εφόσον η εταιρεία ετοιμάζεται να της παρουσιάσει, σιγά σιγά το πεδίο θα ξεκαθαρίσει και τα leaks θα πληθαίνουν.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος