Google Pixel 4 XL: Renders θηκών δείχνουν λεπτό module στην πίσω κάμερα

Techblog.gr

Google Pixel 4 XL

Φέτος, η Google αποφάσισε να κάνει τη δουλειά των leaksters και δημοσίευσε ένα μικρό teaser των επερχόμενων smartphones της το οποίο είχε απογοητεύσει τους οπαδούς των συσκευών. Ωστόσο, τώρα έκαναν την εμφάνιση τους renders θηκών του Google Pixel 4 XL τα οποία δείχνουν ότι το module της κάμερας δεν εξέχει και τόσο πολύ.

Google Pixel 4 XL

Εκτός από το ελάχιστα προεξέχον module των καμερών, τα renders επιβεβαιώνουν για μία ακόμη φορά την τριπλή κάμερα του Google Pixel 4 XL. Μέχρι τώρα η Google επέμενε στην μονή πίσω κάμερα την οποία ενίσχυε το ιδιαίτερα ισχυρό λογισμικό που η ίδια αναπτύσσει.

Σύμφωνα με τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει η μία από τις κάμερες θα είναι ευρυγώνια, και θα υπάρχει και τηλεφακός. Ωστόσο, δεν μπορούμε να θεωρήσουμε τίποτα ως δεδομένο διότι δεν έχουν καν διαρρεύσει τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά.

Google Pixel 4 XL

Συνεχίζοντας με τις θήκες, οι εικόνες αποκαλύπτουν ειδικό texture το οποίο βοηθά στο κράτημα, κάτι αρκετά θετικό διότι σύμφωνα με τα leaks το Google Pixel 4 XL θα έχει γυάλινη πλάτη.

Επιπλέον, στο σημείο γύρω από το module της κάμερας η θήκη έχει ένα σχετικά παχύ περίγραμμα το οποίο προστατεύει τις κάμερες από χτυπήματα και γρατζουνιές. Βέβαια, αν η Google ακολουθήσει το γνωστό μονοπάτι οι κάμερες θα είναι καλυμμένες με Gorilla Glass τελευταίας γενιάς, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τις γρατζουνιές.

Πηγή

Techblog.gr

Χάρης Αναγνωστόπουλος