Πατέντα της LG για selfie κάμερα κάτω από την οθόνη

Techblog.gr

Η Apple ήταν η πρώτη εταιρεία η οποία έφερε στην αγορά το διάσημο notch με την κυκλοφορία του iPhone X. Λίγο αργότερα πολλές εταιρείες οι οποίες υποστηρίζουν το Android αποφάσισαν να ενσωματώσουν και αυτές στα smartphone τους κάποιου είδους notch.

Εν έτει 2019 υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τύποι notch, ωστόσο οι εταιρείες προσπαθούν να το εξαλείψουν. Για να επιτευχθεί αυτό γνωρίσαμε την Sound on Display τεχνολογία και η OPPO αποκάλυψε την πρώτη κάμερα η οποία βρίσκεται κάτω από την οθόνη.

Μία πρόσφατη πατέντα της LG που εντοπίστηκε αποκαλύπτει ένα smartphone όλο οθόνη χωρίς κάποιου είδους notch ή punch hole στο μπροστινό μέρος το οποίο θα κρύβει την front facing camera.

Στις φωτογραφίες μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα όλα τα κουμπιά και την πίσω κάμερα η οποία πιθανόν να έχει τριπλή τετραπλή διάταξη.



Επίσης, οι φωτογραφίες παρουσιάζουν τρία διαφορετικά τηλέφωνα τα οποία διαφέρουν στην διάταξη των καμερών. Πιο συγκεκριμένα στο ένα smartphone βλέπουμε κάθετη διάταξη στην πάνω αριστερά γωνία, στο άλλο οριζόντια διάταξη στο κέντρο οπως η Galaxy S10 σειρά ενώ το τελευταίο έχει ένα τετράγωνο πλαίσιο στο κέντρο της πλάτης παρόμοιο με την σειρά Mate 20.

Πηγή

Techblog.gr

Γιώργος Ανδρονικίδης